Dødsbo Ryddes i Brønshøj

Vi tilbyder vurdering, køb og rydning af dødsboer i Brønshøj.

Står du med et dødsbo du skal have afviklet, og er du i tvivl om hvordan du skal gribe det an?
Så start med at ringe til os.

Vi har mange års erfaring i vurdering af dødsboer, og vi kommer altid gerne – helt uforpligtende – og giver et tilbud på hele boet.

Alle former for dødsboer har vores interesse – også restboer. Vi kan klare alle typer opgaver, fra større ejendomme til helt små plejeboliger.

Rydning af kælderrum, loftrum, udhuse, garager m.m. kan vi også sagtens klare. Ligesom vi kan fjerne tæpper, gardiner, søm og skruer såfremt det ønskes.

Hvad koster en tømning af dødsbo – restbo ? 

Hos os handler det om en fair aftale, så vi sørger altid for at give en fair vurdering. Der er desværre ingen faste prise, alt afhænger af af omfanget af dødsboet du står med. Når vi prisætter opgaven, så sker det udfra vurdering af inventaret i hjemmet, og hvor meget du ønsker at få hjælp til. Dine behov siger nødvendigvis ikke om hvor mange arbejdstimer, vi skal afsætte og hvilket redskaber vi skal bruge til opgaven. 

Køb af enkelte, bedre effekter har også vores interesse, så som danske designer møbler, Royal Copenhagen og B&G porcelæn, PH lamper, og antikviteter. Og vi giver gerne to separate tilbud på køb af effekter og rydning af hele boet.

Selve rydningen af boet, såfremt det kommer dertil, klarer vi som oftest fra dag til dag. Og vi overholder ALTID vores aftaler, og er altid til at komme i kontakt med under hele processen.

Vi har mere end 20års erfaring i rydninger af boer, og køb og salg med brugte vare. Og har har derfor et stort netværk i ind og udland, hvilket gør vi altid kan give en fair pris, på dine brugte designer møbler og antikviteter.

De effekter vi ikke selv har kunder til, donere vi videre til velgørenhed. 

Kontakt os på telefon 22 38 75 05 og hør nærmere. Vi er ved telefonen alle ugens dage. 

Vi tilbyder også dødsbo rydning i Vanløse.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.