Åben 24/7
Ring til os nu

Vurdering af dødsbo

Vurdering af indbo i dødsbo

Ønsker du en kompetent og professionel vurdering af dødsboet, så kommer vi gerne helt uforpligtende og gennemgår boet, samt giver en vurdering på indboet.

Der er mange ting man kan være usikker på, når man står med et dødsbo der skal sælges, ryddes og i øvrigt håndteres på bedst mulig vis.

Noget af det de fleste er i tvivl om, er hvor meget værdi boet egentlig rummer. I det tilfælde, er det en rigtig god idé at få en dødsbo vurdering fra en professionel. Så er du sikker på at du ikke kommer til at smide noget væk, som kan have en stor værdi.

Vi har mange års erfaring i både vurdering, køb og rydning af dødsboer og effekter fra dødsboer. Det er helt gratis og uforpligtende at få en vurdering af dit dødsbo. Ring til os, eller skriv til os via formularen nedenfor, og lav en aftale, så kommer vi og vurderer boet og giver dig et tilbud – fuldstændig uforpligtende.

Vi holder til på Sjælland, og rykker gerne ud fra dag til dag. Du kan ringe til os døgnet rundt på telefon 22 38 75 05 og aftale tid for en uforpligtende vurdering af boet, eller få en snak om mulighederne.

Du er også meget velkommen til at skrive til os via formularen her nedenfor – så vender vi tilbage til dig så hurtigt vi kan. Anfør meget gerne dit telefonnummer hvis du ønsker at blive ringet op.

Skriv til os

Kontakt os i dag og fortæl lidt mere om det du gerne vil sælge – så kommer vi ud og kigger på det.
Du kan også sende os en mail via formularen herunder, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer.

Vedhæft meget gerne billeder af effekterne til salg, såfremt du har mulighed for det.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.