Musselmalet porcelæn købes

Vi opkøber ale musselmalet porcelæn til god pris

Vi er meget interesserede i at købe musselmalet porcelæn – alle former for musselmalet porcelæn fra Royal Copenhagen (Den Kongelige Porcelænsfabrik) har interesse. Middagstallerkener, frokosttallerkener, skåle, kander, fade – alt har interesse, og købes gerne til konkurrencedygtige priser. Uforpligtende tilbud gives gratis.

Kontakt os allerede i dag på telefon 22 38 75 05, og hør nærmere omkring hvad vi kan tilbyde. Vi kommer gerne hjem til dig og ser på effekterne, så du ikke skal have besvær med at transportere porcelænet. Som regel kan vi komme med ganske kort varsel.

Når vi sammen har gennemgået effekterne, giver vi dig et helt uforpligtende tilbud på køb af effekterne. Det er fuldstændig gratis.

Mere end 15 års erfaring

Vi har mere end 15 års erfaring i handel med antikviteter, kunst og design – og i særdeleshed med porcelæn. Vi er blandt landets førende eksperter indenfor kongeligt porcelæn, og har et stort netværk til salg af effekter fra Den Kongelige Porcelænsfabrik i både ind- og udland.

Musselmalet porcelæn er en vare vi altid har efterspørgsel på. Det smukke blå og hvide stel er blevet fremstillet hos Royal Copenhagen siden 1775, men er stadig populært den dag i dag – næsten 250 år senere.

Vi er interesserede i at købe alle former for musselmalet porcelæn – både nyt og gammelt. Vores ekspertise sikrer dig den rette behandling, og den rette pris. Også når der gemmer sig noget i samlingen som er lidt udover det sædvanlige.

Udover musselmalet opkøber vi også kongelige figurer, og en række andre stel – blandt andet blå blomst, flora Danica, måge med guld og empire stel.

Kontakt os gerne og hør hvad vi kan tilbyde – så kommer vi gerne forbi og giver et helt uforpligtende tilbud.

Købes: Musselmalet middagsservice | Musselmalet spisestel | Musselmalet middagstallerkener | Musselmalet frokosttallerkener | Musselmalet porcelæn | Musselmalet stel købes | Alt i musselmalet porcelæn købes

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op inden for 24 timer til en uforpligtende snak.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.