Børge Mogensen møbler købes

Vi opkøber Børge Mogensen møbler

Alt fra de mere almindelige FDB-møbler til de mere sjældne designklassikere har vores interesse. 

Børge Mogensen blev udlært møbelsnedker i 1934 og i 1942 møbelarkitekt. Og fra 1942 var han leder for FDB møbeltegnestue. 

Mange af Børge Mogensen møbler er kendte i både ind og udland, som den spanske stol, tremmesofaen, Folkestolen  J39, og shakerbordet c18. 

Vi har stort efterspørgsel på Børge Mogensens møbler, både fra vores store netværk i Danmark, men også udlandet har stor interesse i disse møbler. Der for kan vi altid give en fair pris for dine brugte Børge Mogensen møbler. 

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde. Ligesom med alle vores vurderinger af dødsbo, så kommer vi meget gerne ud og besigtiger effekterne, og giver dig et uforpligtende tilbud på stedet.

Vi er ved telefonerne alle ugens dage, men du er også altid velkommen til at sende en besked af de effekter du ønsker at sælge endten på telefon eller på mail. 

Vi har mere end 20 år erfaring i opkøb af danske designer klassikere, og har både kunder i Danmark og i udlandet, som spørger efter Børge Mogensen møbler. Dette gør vi altid kan tilbyde dig en god pris for dine designer møbler. 

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.