Rydning af dødsbo Vanløse

Har du et dødsbo i Vanløse, som du ønsker at sælge, står vi klar med en hjælpende hånd til rydning af boet. Vi kan hjælpe dig med mange forskellige ting med boet.

Vi har mere end 15 års erfaring i opkøb og rydning af dødsboer. Alt har interesse – lige fra hele hjem til restboer, samt enkelte effekter fra boet, som du ønsker at sælge.
Ingen opgave er for stor, og ingen opgave er for lille for os. Små lejligheder, plejeboliger, større villaer – vi kan klare det hele, hurtigt og ordentligt.

Vi har kapacitet til at klare rydningen, selv af store ejendomme, i løbet af ganske få dage såfremt det haster.

Vores proces til rydning af dødsboer

Det første skridt på vejen er at ringe til os, og lave en aftale om besigtigelse af boet. Så kommer vi ud og gennemgår boet sammen med dig, vurderer effekterne, og giver dig et uforpligtende tilbud på stedet. Det er fuldstændig gratis, og altså helt uforpligtende.

Mange dødsboer betaler vi penge for at rydde, og lige så mange tager vi os betalt for at rydde. For os handler det om hvor meget arbejde der er i rydningen, holdt op imod hvilke værdier boet rummer. Når vi har gennemgået boet, beregner vi et tilbud på den baggrund.

Indgår vi en aftale om køb/rydning af boet, planlægger vi i fællesskab det videre forløb.

Du er meget velkommen til at se vores anmeldelser på Trustpilot 

Ring gerne til os allerede i dag. Vi svarer hele døgnet på telefon 22 38 75 05, alle dage.

Se også dødsbo rydning i Rødovre.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.