Dødsbo til salg

Har du et dødsbo til salg, har vi en interesse i at opkøbe det. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi opkøber og rydder boets aktiver, hvor end dit dødsbo er på Sjælland.

Har du et dødsbo til salg?

Ring for uforpligtende tilbud

Har du et dødsbo til salg?

Står du som arving af et afviklet dødsbo, hvis indbo du ikke at beholde, er du kommet til det rette sted. Hos Borydderen.dk kan vi hjælpe dig med opkøb af boets aktiver og effekter.

Har du brug for en tømning eller rydning af dødsboet, står vi også klar med en hjælpende hånd.

Det kan være umådeligt hårdt at stå tilbage med et dødsbo. Du kan have mange årsager til, hvorfor du ikke ønsker at beholde dele eller hele boet. Men det kan være en vanskelig og følelsesladet opgave at afvikle et dødsbo selv.

Ikke alene skal du håndtere de praktiske aspekter af at sortere i en elsket persons ejendele, men du skal også kæmpe med minderne og følelsen af tab.

En hjælpende hånd gennem en svær tid i over 20 år 

Det er ofte svært selv at vide, hvor man skal begynde, eller hvad man skal beholde, og hvad man skal give slip på.

Hos Borydderen.dk tilbyder vi en hjælpende hånd gennem en overvældende proces. Vi har over 20 års erfaring inden for opkøb af dødsboer, hvorfor du kan forvente at få professionel service hele vejen igennem.

Du kan hos os få hjælp til mange forskellige ting inden for dødsboer. Vi tilbyder blandt andet hjælp til:

Uanset, hvad du skal bruge vores hjælp til, kommer vi gerne ud efter aftale og besigtiger boet. Er boet behandlet, får du selvfølgelig besked, når vi er færdige. Arbejdet vil typisk blive udført fra dag-til-dag efter indgået aftale.

Køb af dødsbo?

Køb af dødsboer kan omhandle flere forskellige ting. For eksempel ønsker nogle kun at sælge særlige effekter eller dele af dødsboet, hvorimod andre ønsker at sælge hele boet.

Der kan her være tale om alt fra, at arving eller arvinger ønsker at sælge møbler til hele boets inventar.

Kontakter du os med henblik på at sælge dit dødsbo, vil vi starter processen med at gennemgå dødsboet. Når vi har gennemgået boet sammen med dig, giver vi dig en uforpligtende vurdering af dødsboet. Denne inkluderer tilbud på køb af hele eller dele af dødsboet.

Borydderen dødsbo købes og ryddes

Hvilke dødsboer har vores interesse?

Når det kommer til køb af dødsbo, har langt det meste vores interesse. Hvad end du har et dødsbo til salg som er en:

Vi kommer overalt på Sjælland, Møn, Lolland og Falster. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på boet. Vi kan komme ud til dig og besigtige dit dødsbo til salg, efter at vi har indgået en aftale.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 22 38 75 05 og høre nærmere omkring mulighederne.

Vi er til at træffe alle ugens syv dage, 24 timer i døgnet.

Bliv ringet op indenfor 24 timer

Indtast dit navn og telefonnummer herunder, så ringer vi dig op indenfor 24 timer

Uforpligtende tilbud på dit dødsbo salg

Kontakt os enten på telefonnummeret 22 38 75 05 eller i kontaktformularen her på siden. Du kan ringe døgnet rundt eller blive ringet op inden for 24 timer.

Når du sælger dit dødsbo til os, finder vi et tidspunkt, hvor vi kan komme ud på stedet og give et uforpligtende tilbud til dig. Her kan du enten sælge dele eller hele af boet.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.