Rydning af dødsbo København

Vi opkøber og rydder dødsboer på hele Sjælland

Har du et dødsbo i København

Ring for uforpligtende tilbud

Vi tilbyder opkøb og rydning af dødsboer i hele København

Vi køber og rydder dødsboer i hele København og omegn. Alt har interesse, hvad end det er restboer, plejeboliger eller noget helt tredje. Vi tilbyder hjælp til rydning, tømning og opkøb af boer. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud og en vurdering af hele boet.

Rydning af dødsbo København

Har du mistet en kær en i din omgangskreds? En som du holder af, hvor du står tilbage vedkommendes dødsbo, sorg og smerte?

Det kan følelsesmæssigt være svært at overskue, hvad du skal gøre med dødsboet i København. Hos Borydderen.dk tilbyder vi hjælp til tømning af dele eller rydning af hele boet.

Det er ikke altid, at man kan forberede sig til sådan en situation. Det kan være surrealistisk at skulle tage tabet af en kær bekendt ind. Men det er vigtigt, at du giver dig selv lov til at komme videre. 

En hjælpende hånd gennem en svær tid

Hos Borydderen forstår vi, at din sorg kan fylde meget. Hertil forstår vi også vigtigheden af at give sig selv lov til at få ro og komme videre. Det er en tid, hvor en hver form for støtte har en stor betydning for dig som er efterladt med et dødsbo.

Står du i sådan en situation og har brug for hjælp? Hvis ja, kan vi tilbyde dig professionel hjælp til rydning af dødsbo i København. 

Hurtig og effektiv hjælp

Vi oplever mange henvendelser for hjælp til rydning af dødsbo København. Vi har i mere end 20 års hjulpet folk med at behandle deres dødsboer.

Du kan derfor bekymringsfrit henvende dig til os. Vi har telefonservice og svarer hele døgnet rundt, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp med dit dødsbo.

Vi er vant til at færdes i trafikken i indre by, og vi kan således rykke hurtigt frem, for at give dig et uforpligtende tilbud og den ønsket hjælp.

Alle typer af restboer og dødsboer har interesse, hvad end der er tale om:

  • Loftrum
  • Kælderrum
  • Garager
  • Lejligheder på 5. sal
  • Opbevaringsrum
  • Og mere

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vores proces til tømning af dødsbo

Vi starter typisk vores dag meget tidligt om morgenen, før trafikken bliver for tung. Når vi ankommer til en rydning af dødsbo, sorterer vi først boet, hvor vi herefter kører affaldet væk, samt tager alt det med fra dødsboet som du ikke ønsker.

Vi tilpasser altid tømningen af dødsboet efter dine personlige ønsker og situation. Ikke to personer er ens, og vi ved, at din situation kan se anderledes ud ift. en andens.

Vi forsøger altid at imødekomme og opfylde alle vores kunders behov og ønsker i forhold til rydning af dødsboet. Det samme hvad angår afhentning af dødsbo.

Opkøb af effekter

Hvis du som pårørende har nogle effekter eller genstande, som du ønsker at beholde, respekterer vi naturligvis dette.

Vi tager altid højde for personlige ønsker, når vi skal udføre en rydning af dødsbo. Derfor aftaler vi før opkøb af dødsboet eller rydningen af det, hvad der eventuelt skal blive stående.

Alle personlige papirer m.m. sørger vi for at afskaffe på forsvarlig vis. Er der effekter vi ikke selv kan bruge (f.eks. tøj), afleverer vi det hos en velgørende organisation, som kan få glæde af det.

Dag-til-dag hjælp til dødsbo København

Vi kan som udgangspunkt klarer alt i forbindelse med rydning af dødsboet. Vi står også gerne for aflæsning af vand og el, samt efterfølgende aflevering af nøgle til mægler, bobestyrer eller pårørende arving.

Vores mange års erfaring i rydning af dødsboer sikrer dig den bedst mulige service ift. tømning af dødsboet.

Du kan endvidere forvente en fleksibel, hurtig og effektiv hjælp, da vi kan klare selve rydningen af dødsboet fra dag til dag, såfremt vi indgår en aftale.

Vi tilbyder også rydning af dødsbo på Vesterbro.

Dødsbo København ved Lars og en fryser

Bliv ringet op indenfor 24 timer

Indtast dit navn og telefonnummer herunder, så ringer vi dig op indenfor 24 timer

Har du brug for et tilbud på rydning af dødsbo i København?

Kontakt os allerede i dag, så kommer vi og kigger på boet, samt giver dig et uforpligtende tilbud på rydning og opkøb af dødsboet. Du kan ringe til os døgnet rundt på telefon 22 38 75 05, eller skrive til os via formularen på siden – så ringer vi dig op senest 24 timer efter.

 

Vi vil over telefonen diskutere, hvorledes det hele skal foregå og det praktiske omkring processen. Vi finder her et tidspunkt der passer dig, hvor vi kan komme ud personligt og give dig et uforpligtende tilbud på hele eller dele af boet. 

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.