Rydning af dødsbo København

Vi opkøber og rydder dødsboer på hele Sjælland

Har du et dødsbo i København

Ring for uforpligtende tilbud

Borydderen.dk tilbyder opkøb og rydning af dødsboer i København

Borydning i København: Vi køber og rydder dødsboer og restboer i hele København og omegn. Vi kommer gerne og giver et uforpligtende tilbud og en vurdering af hele boet – det koster ingenting.

Vi har rigtig mange dødsboer i København, og er vant til at færdes i trafikken i indre by. Typisk starter vi meget tidligt om morgenen, før trafikken bliver for tung. Vi sorterer boet, kører affaldet væk og tager alt med.

Hvis du som pårørende effekter du ønsker at beholde, respekterer vi naturligvis dette. Vi aftaler før opkøb af dødsboet eller rydningen af det, hvad der eventuelt skal blive stående. Alle personlige papirer m.m. sørger vi for at afskaffe på forsvarlig vis, og effekter vi ikke selv kan bruge (f.eks. tøj) afleverer vi hos en velgørende organisation som kan få glæde af det.

Vi klarer alt i forbindelse med dødsbo rydningen, og står også gerne for aflæsning af vand og el, samt aflevering af nøgle efterfølgende til mægler, bobestyrer eller arving.

Mange års erfaring i rydning af dødsboer sikrer dig den bedst mulige service, og selve rydningen kan vi klare fra dag til dag såfremt vi indgår en aftale.

Dødsbo København ved Lars og en fryser

Bliv ringet op indenfor 24 timer

Indtast dit navn og telefonnummer herunder, så ringer vi dig op indenfor 24 timer

Har du brug for et tilbud på rydning af dødsbo i København?

Kontakt os allerede i dag, så kommer vi og kigger på boet og giver dig et uforpligtende tilbud på rydning og opkøb af dødsboet. Du kan ringe til os døgnet rundt på telefon 22 38 75 05, eller skrive til os via formularen på siden – så ringer vi dig op senest 24 timer efter.


Her vil vi diskutere, hvorledes et hele skal foregå. Vi finder et tidspunkt der passer dig, så vi kan komme ud og give et uforpligtende tilbud på hele eller dele af boet.

0/5 (0 Reviews)

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.