Åben 24/7
Ring til os nu

Dødsbo ryddes Amager

Rydning af dødsbo Amager

Vi køber og rydder dødsboer på hele Amager

Går du igennem en hård og trist tid, som resultatet af en afsked med en nær kær? Sorgen kan ramme på mange forskellige måder og ikke to personer oplever det ens. Det kan være umådeligt svært at skulle erkende det endelige, for så efter at tage stilling til arven.

Minder og stærke følelser kan vækkes frem ved synet af den bortkomnes ejendele. Det kan derfor være langt fra ligetil at komme gennem sorgen og efterspillet.

Hos Borydderen.dk forstår vi, hvor hårdt og kompliceret ens sorg kan være. Derfor tilbyder vi en hjælpende hånd gennem en svær tid med rydning af dødsbo på Amager, for hver en hjælp tæller.

Topprofessionel hjælp til dødsboer og restboer

Er dødsboet blevet opgjort og afviklet mellem de pågældende arvinger, kan vi hjælpe med håndteringen af en lang række ting indenfor rydning af dødsbo Amager. Vi har mere end 20 års erfaring med rydning, vurdering, håndtering og meget mere indenfor dødsboer.

Ved at vælge os kan du være sikker på et trygt valg, når det kommer til tømning af dødsboet. Vi har gennem årene hjulpet med at rydde dele eller hele boer og restboer.

Om der er tale om større ejendomme, lejligheder, plejeboliger – vi kan klare alle typer af opgaver. 
Meget store opgaver, har vi kapacitet til at klare indenfor få dage. Garager, udhuse, loft- og kælderrum klarer vi selvfølgelig også.

Vurdering af dødsbo

Det kan være kompliceret at vurdere et dødsbo, da ikke to er ens, hvorfor prisen oftest afhænger af omfanget af dødsboet. Når du derfor søger hjælp hos os, giver vi en 100% uvildig vurdering af boet.

For at kunne give et tilbud på rydning, er en besigtigelse nødvendig. Værdien af de effekter som boet indeholder, har nemlig indflydelse på hvad vi kan betale – eller tage os betalt – for at rydde det.

Efter aftale kommer vi ud og hjælper med rydningen af dødsboet på Amager. Langt de fleste rydninger kan vi klare fra dag til dag – også dem på femte sal. Vi kan her hjælpe med en del forskellige ting som f.eks. aflevering af forskellige ting til kommunen, oprydning af dødsboet mv., såfremt det er aftalt. 

Opkøb af udvalgte effekter

Indeholder boet enkelte effekter har det også en interesse for os. I øjeblikket har vi en særlig stor interesse for danske designer møbler og Royal Copenhagen musselmalet porcelæn, ældre Kay Bojesen legetøj, sølv, Mads Stage jagtstellet og andre sjove samlerobjekter. 

De effekter som vi ikke selv har kunder til, men stadig er brugbar donere vi videre til velgørenhed. 

Har du nogle effekter som du tror kunne have interesse, er du velkommen til at kontakte os

For rydning af dødsbo Amager

Kontakt os allerede i dag og lav en aftale om besigtigelse, så kommer vi og kigger på boet. Ring til os på telefon 22 38 75 05, eller skriv til os – så vender vi tilbage til dig meget hurtigt. Vi er ved telefonen alle ugens dage. 

Har du brug for hjælp til rydning af dødsbo i Dragør?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.