Dødsbo ryddes Amager

Vi køber og rydder dødsboer på hele Amager

Ring til os og lav en aftale om besigtigelse – så kommer vi og giver dit et uforpligtende tilbud og en vurdering på stedet.

Mange års erfaring gør os til et sikkert og trygt valg, når du skal have tømt et dødsbo. Vi køber både hele boer og restboer, og alt har i princippet interesse.

Større ejendomme, lejligheder, plejeboliger – vi kan klare alle typer af opgaver. Langt de fleste rydninger kan vi klare fra dag til dag – også dem på femte sal.
Meget store opgaver, har vi kapacitet til at klare indenfor få dage. Garager, udhuse, loft- og kælderrum klarer vi selvfølgelig også.

For at kunne give et tilbud på rydning af boet, er en besigtigelse nødvendig. Værdien af de effekter som boet indeholder, har nemlig indflydelse på hvad vi kan betale – eller tages os betalt – for at rydde det.

De effekter som vi ikke selv har kunder til, men stadig er brugbar donere vi videre til velgørenhed. 

Køb af enkelte, bedre effekter fra boet, har også vores interesse, i øjeblikket har vi stor interesse for danske designer møbler og Royal Copenhagen musselmalet porcelæn, ældre Kay Bojesen legetøj og sølv. Mads Stage jagtstellet og andre sjove samlerobjekter. 

Kontakt os allerede i dag og lav en aftale om besigtigelse, så kommer vi og kigger på boet. Ring til os på telefon 22 38 75 05, eller skriv til os – så vender vi tilbage til dig meget hurtigt. Vi er ved telefonen alle ugen dage. 

Har du brug for hjælp til rydning af dødsbo i Dragør?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.