Rydning af dødsbo Amager

Rydning af dødsbo Amager

Vi køber og rydder dødsboer på hele Amager og omegn

Går du igennem en hård og trist tid, som resultatet af en afsked med en nær kær? Sorgen kan ramme på mange forskellige måder og ikke to personer oplever den ens.

Det kan være umådeligt svært at skulle erkende det endelige, for så efter at tage stilling til arven. Minder og stærke følelser kan hurtigt vækkes frem ved synet af den bortkomnes ejendele.

Det kan derfor være langt fra ligetil at komme gennem sorgen og efterspillet. Hos Borydderen.dk forstår vi, hvor hårdt og kompliceret sorgen kan være. Derfor tilbyder vi en hjælpende hånd gennem en svær tid med rydning af dødsbo på Amager – for hver en hjælp tæller.

Topprofessionel hjælp til dødsboer og restboer

Er dødsboet blevet opgjort og afviklet mellem de pågældende arvinger, kan vi hjælpe dig med håndteringen af en lang række ting indenfor rydning af dødsbo Amager.

Vi har mere end 20 års erfaring inden for rydning, vurdering, håndtering og meget andet indenfor dødsboer. Ved at vælge os kan du være sikker på et trygt valg, når det kommer til tømning af dødsboet.

Hjælp til medgang

Vi har gennem årene hjulpet vores kunder med at rydde dele eller hele boer og restboer. Om der er tale om større ejendomme, lejligheder, plejeboliger – vi kan klare alle typer af opgaver. 

Meget store opgaver har vi kapacitet til at klare indenfor få dage. Garager, udhuse, loft- og kælderrum klarer vi selvfølgelig også.

Er du herudover i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Langt det meste har som udgangspunkt vores interesse, hvad en der er tale om:

Vurdering af dødsbo

Det kan være kompliceret at vurdere et dødsbo, da ikke to nødvendigvis er ens, hvorfor prisen oftest afhænger af omfanget af dødsboet. Når du søger hjælp hos os, giver vi dig en 100% uvildig vurdering af boet.

For at kunne give et tilbud på rydning, er en besigtigelse nødvendig. Værdien af de effekter som boet indeholder, har nemlig indflydelse på, hvad vi kan betale – eller tage os betalt for at rydde boet.

Efter aftale kommer vi ud og hjælper med selve rydningen af dødsboet på Amager. Langt de fleste rydninger kan vi klare fra dag til dag – også dem på femte sal!

Vi kan her hjælpe med en del forskellige ting som f.eks. aflevering af forskellige ting til kommunen, oprydning af dødsboet mv., såfremt det er aftalt. 

Vi tilbyder også afhentning af dødsbo.

Opkøb af udvalgte effekter

Indeholder boet udvalgte effekter har de også en interesse hos os. I øjeblikket har vi en særlig stor interesse for:

  • Danske designer møbler
  • Royal Copenhagen musselmalet porcelæn
  • Ældre Kay Bojesen legetøj
  • Guld og sølv
  • Mads Stage jagtstellet
  • og andre sjove samlerobjekter. 

Har du nogle effekter som du tror kunne have interesse, er du velkommen til at kontakte os.

Læs mere om opkøb af dødsbo her.

For rydning af dødsbo Amager

Kontakt os allerede i dag og lav en aftale om besigtigelse, så kommer vi og kigger på boet. Ring til os på telefon 22 38 75 05, eller skriv til os, så vender vi tilbage til dig meget hurtigt.

Vi er ved telefonen alle ugens dage og alle tider af døgnet. Har du herudover brug for hjælp til et dødsbo på Amager og omegn, kan vi også sagtens hjælpe dig!

Se også: rydning af dødsbo i Dragør?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.