Guld og sølv købes

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Få et gratis og uforpligtende tilbud på køb af guld og sølv

Vi køber alle former for guld og sølv.

Uforpligtende tilbud på køb af guld og sølv gives GRATIS
Sølvsmykker, sølv korpus, sølv bestik, guldkæder, guldringe, alle former for guldsmykker og sølvsmykker.

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud på køb af dit guld og sølv. Vi er aldrig længere væk end et opkald.

Ring til Lars på telefon 22 38 75 05 og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde.

Solid virksomhed, med mere end 15 års erfaring

Vi er en solid og professionel rydning og køb af dødsbo virksomhed, som igennem mere end 15 år har beskæftiget os med køb og salg af bedre danske møbler, kunst og design – og også guld og sølv.

Vores store erfaring er din garanti for en ordentlig behandling. Vi har stor ekspertise indenfor handel med guld og sølv, og kender de største danske sølvsmede som Georg Jensen, Hans Hansen, Bindesbøll, Evald Nielsen, Michelsen, Svend Toxværd m.fl. Det betyder, at vi kan genkende et godt stykke sølv eller guld når vi ser det – og du er dermed sikret en fair og konkurrencedygtig pris.

Guldpriser og sølvpriser

Priserne på guld og sølv kan ændre sig fra dag til dag. Vi holder altid øje med kursen, og kan altid komme med et konkurrencedygtigt tilbud på køb af dit guld og sølv.

Skrot-sølv og skrot-guld afregnes efter vægt. Bedre sølv- og gulddele – f.eks. brugbare smykker, komplette bestik, korpus m.m. – afregnes oftest til priser højere end guld- eller sølvprisen.

Slip for at sende guld og sølv med posten
Guld og sølv er dyrebare varer både at transportere og sende. Vi kommer altid gerne hjem til dig og giver et tilbud, så du slipper for både besvær og risiko ved at sende eller transportere dit guld og sølv.

Det er gratis, og fuldstændig uforpligtende – og vi kommer når du har tid.

Vi opkøber guld og sølv på hele Sjælland samt i København

Vi kommer gerne, helt uforpligtende, og ser på dit guld og sølv i (blandt andre) følgende byer:
København (inklusiv hele Storkøbenhavn), Roskilde, Køge, Næstved, Ringsted, Vordingborg, Præstø, Store Heddinge, Faxe, Rønnede, Holbæk, Rungsted, Hellerup, Gentofte, Hillerød, Farum, Hørsholm, Greve, Taastrup, Slagelse, Værløse, Glostrup, Solrød, Viby Sjælland, Sorø, Skælskør, Korsør, Haslev – og alle andre steder på Sjælland og i Københavns området.

Ønsker du at sælge dit guld eller sølv?

Hvis du går med overvejelserne om at sælge dit gamle guld eller sølv, så kontakt Borydderen.

Som udgangspunkt opkøber vi alle former for guld og sølv ved køb af dødsbo. Det kan være en renset guldtand, industrirester, sølvbestik, sølvtøj, korpus, guldbarrer eller guldmønter. Men primært er det gamle guldsmykker (guldringe og guldkæder), sølvsmykker eller arvesmykker som folk henvender sig omkring. Det giver også mening, for smykker som du ikke bruger længere, kan du sælge og få den dagsaktuelle guldpris eller sølvpris for.

Smykker som måske ligger og flyder i skuffen, så som dine gamle spinningringe, troldekugler i sølv eller guld, nomination armbånd med charms mv. er ofte lavet af guld og sølv materialer. Det betyder at du kan sælge dine gamle smykker, og bruge pengene på noget andet.

Måske du ligger inde med guld- eller sølvting, som har mere værdi for dig at omsætte til kontanter?

Hvor kan jeg sælge mit guld og sølv?
Hos Borydderen kommer vi hjem til dig – helt uforpligtende – og giver en vurdering af boets guld og sølv, efter at vi har færdig inspiceret det. Overordnet opkøber vi guld og sølv på hele Sjælland, men vi kommer ofte i følgende byer: København (inklusiv hele Storkøbenhavn), Roskilde, Køge, Næstved, Ringsted, Vordingborg, Præstø, Store Heddinge, Faxe, Rønnede, Holbæk, Rungsted, Hellerup, Gentofte, Hillerød, Farum, Hørsholm, Greve, Taastrup, Slagelse, Værløse, Glostrup, Solrød, Viby Sjælland, Nordsjælland, Sorø, Skælskør, Korsør, Haslev – altså alle steder på Sjælland og i Københavns området.

Du slipper altså for at sende dit guld og sølv med posten – dyrebare varer både at transportere og sende. Vi kommer altså gerne hjem til dig og giver et uforpligtende tilbud, så du slipper for både besvær og risiko ved at sende eller transportere dit guld og sølv.

Hvordan kan jeg se karat på guld og sølvtype?
Start altid med at tjekke om der er stempler i dit guld eller sølv. Stemplerne er små tal, og tallene angiver karaten.

De mest almindelige typer guld er 8 karat (333), 14 karat (585), 18 karat (750), 21 karat (875), 21,6 karat (900), 22 karat (916), 24 karat (999), og finguld så som barre (9999).
De mest almindelige typer sølv er tretårnet (830 eller tre tårne), sterling (925), finsølv (999), finsølv som barre (9999) og pletsølv.

Der er mange stempler at kigge efter, så lad os hjælpe dig med at blive klogere på hvad de betyder.

Hvad er guldpriserne og sølvpriserne?
Priserne på guld og sølv kan ændre sig fra dag til dag. Vi holder derfor altid øje med kursen, og det er disse vi tager udgangspunkt i, når vi giver dig et tilbud på køb af dit guld og sølv.

Skrot-sølv og skrot-guld afregnes efter vægt. Bedre sølv- og gulddele – f.eks. brugbare smykker, komplette bestik, korpus m.m. – afregnes oftest til priser højere end guld- eller sølvprisen.

Salg af dit guld eller sølv
Hvis du ønsker at få vurderet prisen på dit guld eller sølv, så kontakt os hos Borydderen i dag. Det er gratis, uforpligtende og vi kommer selvfølgelig som aftalt.

Om Borydderen
Vi er en solid og professionel virksomhed som beskæftiger sig med rydning og køb af dødsboer. Vi har i mere end 15 år beskæftiget os med køb og salg af bedre danske møbler, kunst og design – og også guld og sølv.

Vores erfaring er din garanti for en ordentlig behandling. Vi har stor ekspertise indenfor handel med guld og sølv, og kender de største danske sølvsmede som Georg Jensen, Hans Hansen, Bindesbøll, Evald Nielsen, Michelsen, Svend Toxværd m.fl. Det betyder, at vi kan genkende et godt stykke sølv eller guld når vi ser det – og du er dermed sikret en fair og konkurrencedygtig pris.

guld og sølv

Kontakt os

Er der noget du er i tvivl om, er du altid velkommen til at ringe.

Vi svarer telefonen døgnet rundt.

Kontakt os her

Vi rydder på hele Sjælland

Vi rydder dødsboer og restboer fra dag til dag, og du er altid velkommen til at ringe til os, og få en uforpligtende snak om mulighederne. Vi sidder altid klar med hjælp og vejledning – døgnet rundt.

Læs mere

Køb af enkelte effekter

Udover at rydde hele dødsbo, så køber vi også enkelte gerne effekter.  Alt har i princippet interesse, fra ældre stilmøbler og antikviteter, til moderne møbler, moderne brugskunst, sølv og guld, smykker m.m.

Læs mere

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.