Åben 24/7
Ring til os nu

Dødsbo Roskilde

Vi opkøber og rydder dødsboer på hele Sjælland

Har du et dødsbo i Roskilde

Ring for uforpligtende tilbud

Har du et dødsbo i Roskilde

Står du med et dødsbo eller restbo i Roskilde, og vil du gerne have et godt tilbud eller en uforpligtende vurdering? Så er du kommet til det rette sted.

Vi har mange års erfaring i håndtering af dødsboer, og kan give dig et tilbud på stedet hvis du ønsker det.

Selve rydningen, hvis det kommer til det, klarer vi fra dag til dag. Ingen opgave er for stor, og ingen opgave er for lille.

Alle former for dødsboer har interesse. Fra store palæer og landsteder, til mindre lejligheder og plejeboliger. Garager, udhuse, skure m.m. klarer vi selvfølgelig også at få tømt.

Vores mere end 20 års erfaring er din garanti for en fair handel. Vi har en bred ekspertise, og har en god, solid viden om hvad effekterne kan indbringe. Det være sig antikviteter, moderne møbler, kunst, design og bedre brugte genstande generelt.

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig – ring til os på telefon 22 38 75 05, eller skriv til os.

Vi tilbyder også rydning af dødsbo i Hedehusene.

Dødsbo København ved Lars og en fryser

Bliv ringet op indenfor 24 timer

Indtast dit navn og telefonnummer herunder, så ringer vi dig op indenfor 24 timer

Har du brug for et tilbud på rydning af dødsbo i Roskilde?

Kontakt os allerede i dag, så kommer vi og kigger på boet og giver dig et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os døgnet rundt på telefon 22 38 75 05, eller skrive til os via formularen på siden – så ringer vi dig op senest 24 timer efter.

Her vil vi diskutere, hvorledes et hele skal foregå. Vi finder et tidspunkt der passer dig, så vi kan komme ud og give et uforpligtende tilbud på hele eller dele af boet.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.