Rydning af dødsbo Gentofte

Står du efterladt tilbage med arven og minder om den afdøde i form af et dødsbo? Det kan være svært at komme videre igennem sin sorg – alle har hver deres oplevelse. For nogen kan det være umådeligt svært at skulle tage stilling til de arvede effekter, da de kan vække stærke følelser og minder frem.

I en svær og trist tid som denne tæller hver en hjælpende hånd. Vi forstår, at det er langt fra alle, som har det lige nemt med at håndtere deres sorg. Derfor tilbyder vi vores hjælp til rydning af dødsbo i Gentofte.

Mere end 20 års erfaring med behandling af dødsboer

Hos Borydderen.dk har vi mange års erfaring med behandling af dødsboer. Vi har erfaring med alt, om det indebærer vurdering, køb og rydning af dødsboer. Alle former for dødsboer har interesse, alt fra større steder til helt små lejligheder og plejeboliger. Vi kan også hjælpe med rydning af kælderrum og loft.

Vi ved, at ikke to hjem er ens, hvorfor det kan være svært at vide, hvad en rydning koster, da alt afhænger af omfanget af boet. Når dødsboet eller restboet er blevet opgjort og afviklet mellem arvingerne, kan vi efter aftale prissætte rydningen.

Når vi skal prissætte en opgave, sker det ud fra en vurdering af indboet i hjemmet, samt hvor meget du ønsker selv at hjælpe til.

Har du særlige forespørgsler til hjælp, kan vi sagtens hjælpe dig. Vi kan aflevere nøgler til boligforeningen, aflæsning af el, varme og vand, aflevering af eventuelle hjælpemidler til kommunen og meget mere.

Opkøb af effekter

Indeholder dødsboet særlige effekter i form af antikke møbler, porcelæn, keramik og lignende, som du ikke ønsker, har det også interesse for os.

Vi har nemlig interesse i afhentning af dødsboet i form af at købe enkelte effekter fra boet, såfremt du/I selv ønsker at stå for selve rydningen. Bedre brugte effekter, antikviteter, kunst og moderne design har altid vores interesse.

De effekter vi ikke selv har kunder til, donere vi til velgørenhed. Det er ofte lokalforeninger og hjælpeorganisationer, som vi donerer til. Er du i tvivl om dine effekter kunne være interessante for os, er du altid velkommen til at kontakte os.

Skal vi hjælpe dig gennem en svær tid?

Med mere end 20 års erfaring har vi efterhånden set det meste, og har en solid viden omkring hvad der har værdi, og hvor meget. Det er din garanti for en ordentlig og fair handel. Og vi overholder altid vores aftale, og er altid til at komme i kontakt med igennem hele forløbet. 

Vi giver et uforpligtende tilbud på stedet. Indgår vi aftale om køb eller rydning af dødsbo i Gentofte, klares dette oftest fra dag til dag.

Du er meget velkommen til at ringe på telefon 22 38 75 05 og  høre nærmere om hvad vi kan tilbyde. Vi er ved telefonen alle ugens dage.

Vi tilbyder også hjælp til rydning af dødsbo i Hellerup.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.