Dødsbo købes Gentofte

Står du med et dødsbo eller restbo i Gentofte, som du skal have ryddet, så er du landet det rette sted.

Vi har mange års erfaring i vurdering, køb og rydning af dødsboer, og kommer altid gerne og besigtiger boet.

Alle former for dødsboer har interesse, alt fra større steder til helt små lejligheder og plejeboliger. Kælder- og loftrum klarer vi naturligvis også.

Ikke to hjem er ens, derfor kan det være svært, hvad en rydning koster, da alt afhænger af omfanget af boet. Når vi prissætter en opgave, så sker det ud fra en vurdering af indboet hjemmet og hvor meget du ønsker hjælp til . 

De effekter vi ikke selv har kunder til, donere vi til velgørenhed. Det er ofte lokalforeninger og hjælpeorganisationer.  

Vi har også interesse i at købe enkelte effekter fra boet, såfremt i selv ønsker at stå for selve rydningen. Bedre brugte effekter, antikviteter, kunst og moderne design har altid vores interesse.

Med mere end 20 års erfaring har vi efterhånden set det meste, og har en solid viden omkring hvad der har værdi, og hvor meget. Det er din garanti for en ordentlig og fair handel. Og vi overholder altid vores aftale, og er altid til at komme i kontakt med igennem hele forløbet. 

Vi giver et uforpligtende tilbud på stedet. Indgår vi aftale om køb eller rydning, klares dette oftest fra dag til dag.

Du er meget velkommen til at ringe på telefon 22 38 75 05 og  høre nærmere om hvad vi kan tilbyde. Vi er ved telefonen alle ugens dage.

Vi tilbyder også hjælp til rydning af dødsbo i Hellerup.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.