Vi køber Hans j. Wegner møbler

Vi er ude efter alle former for Wegner møbler til god og fair pris

Vi køber Hans j. Wegner møbler til gode priser

Vi køber alle former for møbler designet af Hans J. Wegner, og vi giver dig en god og fair pris for dem. Alt har interesse, fra det tidligste til det seneste.

Hans J. Wegner blev uddannet som møbelsnedker i 1931 og forsatte sin uddannelse på Teknisk skole i København.I 1940 blev han ansat på Eriks Møllers og Arne Jacobsen tegnestue, hvor han primær opgave var at tegne møbler til nye rådhus i Århus. I krisårene arbejde Hans J. Wegner bl.a med tidligere studiekammerat Børge Mogensen, hvor han var med til at skab FDB´s billige kvalitets møbler. I 1949 lavede Hans J. Wegner sin egen tegnestue hvor han satte koncentreret sig om møbler og især stol. I 1949 præsenterede Hans J. Wegner sin mest kendte stol “The Chair” på verdensudstillingen. Hans J. Wegner har tegnet forbløffende mange møbler, men har også tegnet lamper, tapeter og sølvtøj.

Mange hoteller, institutioner og offentligt bygninger har Hans J. Wegner møbler. Og vi køber selvfølgelige også støre partier når disse skal udskiftes. 

Om det er møbler, lamper eller sølvtøj, så har vi interesse i at opkøbe det og giver en fair pris. 

Med opkøb af dødsbo, kontakt os for en uforpligtende vurdering af dødsboet og hør hvad vi kan tilbyde. Vi afhenter selv møblerne. 

Vi opkøber naturligvis også andre møbler i dansk design. 

Hans J. Wegner købes

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.