Om Borydderen.dk

Over 20 års erfaring i borydninger

Borydderen.dk ejes og drives af Lars Arnenstrøm, som har mere end 20 års erfaring i køb og salg af antikviteter, kunst, bedre brugte møbler og dansk design.

Lars har en stor interesse og passion for især dansk design fra 1940erne og frem, men startede oprindeligt med at handle med Royal Copenhagen porcelæn. Figurer, fine gamle stel m.m. banker hjertet også stadig for.

Interessen for de gamle sager, fik Lars oprindeligt fra sin far, som introducerede Lars til antik,  kunst og især porcelæn, i en ung alder. Interessen er holdt ved lige siden, og i dag rydder Lars dødsboer, og handler med antikviteter, og brugte genstande på fuld tid.

Borydderen er det sikre valg, når du skal have behandlet et dødsbo. Mere end 20 års erfaring er din garanti for, at tingene foregår ordentligt. Alle vores tilbud inkluderer en uforpligtende vurdering, om det er er tale om rydning eller opkøb af hele dødsboet eller dele af den.

Her på vores hjemmeside kan du læse mere om hvad vi kan, og hvad vi tilbyder, samt hvordan rydningen af dødsboet foregår i praksis.

Hans J. Wegner købes

Kontakt os

Er der noget du er i tvivl om, er du altid velkommen til at ringe.

Vi svarer telefonen døgnet rundt.

Kontakt os her

Vi rydder på hele Sjælland

Vi rydder dødsboer og restboer fra dag til dag, og du er altid velkommen til at ringe til os, og få en uforpligtende snak om mulighederne. Vi sidder altid klar med hjælp og vejledning – døgnet rundt.

Læs mere

Køb af enkelte effekter

Udover at rydde hele dødsbo, så køber vi også enkelte gerne effekter.  Alt har i princippet interesse, fra ældre stilmøbler og antikviteter, til moderne møbler, moderne brugskunst, sølv og guld, smykker m.m.

Læs mere

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.