Rydning af dødsbo Nørrebro

Har du et dødsbo på Nørrebro, som du har brug for hjælp til? Hos Borydderen.dk kan vi hjælpe dig med at håndtere dødsboet/restboet. Hvad end det er i stuen eller oppe på 5. sal kan vi være behjælpelige.

Vi hjælper dig med at komme videre

At rydde et dødsbo selv kan være en krævende opgave, især hvis du stod den afdøde nær. Herudover kan det også være en praktisk og følelsesmæssig udfordring at tage sig af alle de efterladte ejendele.

Det kan vække stærke følelser og minder at gå igennem den afdødes ting. For først skal det sorteres, men hvad skal pakkes? Og hvad skal bortskaffes? Og hvordan gør du det på bedstevis?

I sådan et tilfælde kan det være en god idé at få professionel hjælp til rydning af dødsboet på Nørrebro. Og vi kan hjælpe dig med at gøre hele processen lettere. Vi tilbyder professionel rydning af alle slags dødsboer, men også forskellige løsninger.

Vær opmærksom på, at vi kun kan hjælpe dig, hvis dit dødsbo er blevet opgjort blandt arvingerne. Bliv klogere på, hvornår man må rydde et dødsbo?

En hjælpende hånd gennem en svær tid

Når du vælger os til rydning af dødsbo, kan du være sikker på, at du er i gode hænder. Vi har i over 20 år hjulpet folk med at håndtere deres dødsboer og restboer. Og der nærmest ikke det, som vi ikke har erfaring med.

Vi ved, at det kan være hårdt at rydde et dødsbo. Og vi tager selvfølgelig højde for, om du ønsker en delvis rydning, en totalrydning eller noget helt tredje. Det samme gælder, om vi skal aflæse el og vand, aflevere nøgler til boligforening og tømme boet for skrald.

Som udgangspunkt er vi interesseret i alle typer for dødsboer, uanset om det er:

Vores proces

Alt arbejde hos os begynder med en indledende dialog, hvor vi sammen går dødsboet igennem. Herunder tager vi stilling til dine behov og eventuelt andet hjælp, du ønsker. Prisen afhænger nemlig af, hvad du har brug for hjælp til, og om dødsboet indeholder særlige effekter.

Baseret på alt dette kommer vi med en uforpligtende vurdering af dødsboet, samt et fast tilbud på stedet. Det koster dig ikke noget.

Såfremt vi indgår en skriftlig aftale på opgavens omfang og pris, kommer vi efter nærmere aftale ud og påbegynder rydningen/tømningen af dødsboet. Selve rydningen af dødsboet klarer vi ofte fra dag til dag, såfremt vi laver en aftale.

Rydning af dødsbo Nørrebro og omegn

Vi kan klare alt fra små lejligheder til større villaer, loftrum, kældre m.m. Vi kan også sagtens klare at tømme dødsboet for møbler, effekter, hårde hvidevarer mv. Hvis vi laver en aftale om rydning af hele boet, så fjerner vi alt!

– også gulvtæpper og gardiner, og vi fejer efter os.

Hvad vi kan betale for at rydde et dødsbo, eller hvad vi tager os betalt for det, afhænger helt af hvilke værdier boet indeholder. For os handler det om, hvor stort omfanget af arbejdet er, holdt op imod, hvor stor værdi de effekter har, som boet rummer. Vores “løn” er i mange tilfælde de penge vi kan få ud af at sælge de salgsbare effekter bagefter.

Men uanset hvad boet indeholder, har opgaven interesse for os!

Skal vi hjælpe dig med dit dødsbo på Nørrebro?

Vi er i stand til at give en ordentlig og professionel vurdering af alle typer indbo. Langt det meste har vi ekspertise i huset til at vurdere selv. Og skulle der være liebhaveri, som ligger udenfor vores kompetencer, har vi et stærkt netværk der kan træde til og være behjælpelige.

Kontakt os allerede i dag og lav en aftale om besigtigelse, så kommer vi og kigger på boet. Ring til os på telefon 22 38 75 05, eller skriv til os! Så vender vi tilbage til dig – typisk inden for ganske kort tid.

  • En besigtigelse og efterfølgende tilbud på hel- eller delvis rydning af boet, er naturligvis fuldstændigt uforpligtende.

  • Læs også rydning af dødsbo pris.

Se også: rydning af dødsbo i Husum.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.