Åben 24/7
Ring til os nu

Dødsbo Nørrebro

Borydderen opkøber og rydder dødsboer på Nørrebro

Står du med et dødsbo på Nørrebro som du skal have solgt eller tømt? Så kontakt os gerne for en uforpligtende vurdering af dødsboet, samt et fast tilbud på stedet. Det koster ikke noget.

Vi har mange års erfaring i køb og rydning af dødsboer i indre by og på Nørrebro, og kommer altid gerne og giver et tilbud.
Selve rydningen af dødsboet klarer vi ofte fra dag til dag, såfremt vi laver en aftale.

Vi kan klare alt fra små lejligheder til større villaer – loftrum, kældre m.m. kan vi også sagtens klare at tømme. Hvis vi laver en aftale om rydning af hele boet, så fjerner vi alt; også gulvtæpper og gardiner, og fejer efter os.

Hvad vi kan betale for at rydde et dødsbo, eller hvad vi tager os betalt for det, afhænger helt af hvilke værdier boet indeholder. For os handler det om hvor stort omfanget er arbejdet er, holdt op imod hvor stor værdi de effekter har, som boet rummer. Vores “løn” er i mange tilfælde de penge vi kan få ud af at sælge de salgbare effekter bagefter.

Uanset hvad boet indeholder, har opgaven interesse for os. Vi er i stand til at give en ordentlig og professionel vurdering af alle typer indbo. Langt det meste har vi ekspertise i huset til at vurdere selv, og skulle der være liebhaveri, som ligger udenfor vores kompetencer, har vi et stærkt netværk der kan træde til og være behjælpelige.

Kontakt os allerede i dag og lav en aftale om besigtigelse, så kommer vi og kigger på boet. Ring til os på telefon 22 38 75 05, eller skriv til os – så vender vi tilbage til dig meget hurtigt. En besigtigelse og efterfølgende tilbud på hel- eller delvis rydning af boet, er naturligvis fuldstændigt uforpligtende.

Se også rydning af dødsbo i Husum.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.