Dødsbo købes og ryddes Husum

Står du med et dødsbo i Husum, som du ønsker et tilbud på?

Hvad enten du har brug for en komplet rydning, hvor vi fjerner alt resterende indbo, eller blot ønsker et tilbud på enkelte, bedre effekter, har det vores interesse.

Vi opkøber dødsboer, flytteboer og restboer på hele Sjælland samt i København, og således også i Husum, hvor vi kommer flere gange om ugen.

Ingen opgave er for stor, og ingen er for lille for os. Vi kan klare alt fra større villaer til små plejeboliger. Er der skure, udhuse, loftrum eller kælderrum der skal ryddes, klarer vi også det. Vi kan også hjælpe med oprydning i haven, hvis det er nødvendigt.

Hvad vi kan betale for et dødsbo, eller hvad vi tager os betalt for at tømme det, afhænger helt af hvilke værdier der er i boet. Vi kommer altid gerne ud og giver et uforpligtende tilbud på det dødsbo du står med. Vores mere end 20 år i branchen er din garanti for en korrekt og fair vurdering, og dermed også en god handel.

Ring meget gerne til os allerede i dag, på telefon 22 38 75 05 og hør nærmere omkring hvad vi kan tilbyde. Vi svarer telefonen hele døgnet, alle ugens dage.

Brug for hjælp til rydning af dødsbo i Brønshøj?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.