Rydning af dødsbo Værløse

Borydderen rydder dødsbo

Står du tilbage med et dødsbo, står vi klar til at hjælpe dig. Det er aldrig let at tage afsked med en nær person. Det kan virke helt følelsesmæssigt uoverskueligt pludseligt at skulle tage stilling til det efterladte indbo. Hver person håndterer deres sorg på hver sin måde, og for mange kan det vække svære følelser frem at gå igennem den afdødes ting.

Hos Borydderen forstår vi, at det kan være en meget svær periode. Det er dog vigtigt, at du giver dig selv lov til at komme videre gennem den triste tid. Det er ikke alle som ønsker at overtage de opgjorte ejendele, hvilket der kan være et væld af personlige årsager til. Derfor kan vi tilbyde vores hjælp i form af rydning af det pågældende dødsbo og mere til.

Professionel rydning med dine behov i fokus

Vi har mere end 20 års erfaring med rydning af dødsboer, hvor vi har erfaring med alt lige fra vurdering, rydning og opkøb. Efter at dødsboet/restboet er blevet opgjort og afviklet, kan vi efter aftale give en hjælpende hånd.

Vi starter altid med at give et 100% uforpligtende tilbud på rydningen. Ikke to boliger er ens, hvorfor det kan være at give en fast pris. I mange tilfælde afhænger det af indboet i boet, og hvor meget du selv gerne vil hjælpe til med. 

Du behøver ikke at være bekymret for, om opgaven er for stor til os. Vi har erfaring med alle typer af boer.

Vi har i princippet interesse i alt, om der er:

Vores proces gennem en svær tid

Efter indgået aftale påbegynder vi rydning af dødsboet i Værløse. Rydningen af dødsboet sker typisk fra dag til dag, hvor vi rykker ud til Værløse og omegn efter aftale. 

Vi kan her hjælpe med mange forskellige ting udover selve rydningen. Vi kan bl.a. hjælpe med alt fra:

Du bestemmer, hvad der skal blive og hvad skal væk. Vi tager højde for alle særlige forespørgsler, som du måtte have. 

Vores mange års erfaring i branchen, sikrer dig, at du får en ordentlig vurdering og behandling af boet. Og ikke mindst en fair pris for arbejdet. Vi går meget op i vores ry og overholder altid vores aftaler.

Opkøb af effekter

Indeholder dødsboet effekter i form af antikviteter, som du ikke ønsker, har det også en interesse for os. Afhængigt af mærket og typen, opkøber vi gerne antik porcelæn, keramik, møbler mv. De effekter vi ikke selv har kunder til, donerer vi til velgørenhed. Det er oftest hjælpeorganisationer og lokalforeninger, som vi vælger at donere til.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du tror at dine effekter kunne være interessante for os.

Brug for hjælp?

Vi har åbent døgnet rundt, hvor du er velkommen til at kontakte os på det tidspunkt, som passer dig. Vi vender tilbage hurtigst muligt og typisk indenfor 24 timer eller hurtigere. Sammen kan vi finde den bedste løsning for dig.

Se også rydning af dødsbo Birkerød.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.