Dødsbo opkøbes og ryddes i Birkerød

Vi tilbyder køb og rydning af dødsboer i Birkerød

Står du med et dødsbo i Birkerød, som du ønsker at få ryddet, eller rummer boet effekter som du ønsker at sælge? Så kommer vi meget gerne og giver et tilbud.

Vi kan klare alt fra totalrydninger, hvor vi rydder alt, fra kælder til kvist – alt fra rydninger af kælderrum, restboer, garager m.m., ligesom køb af enkelte effekter eller samlinger fra dødsboer også har vores interesse.

Borydderen har mange års erfaring i køb og rydning af dødsboer og restboer, og har igennem årene opnået ekspertise indenfor vurdering af stort set alt indenfor for moderne kunst, design og antikviteter. De ting vi ikke selv er i stand til at give en ordentlig vurdering af, har vi et solidt netværk der kan hjælpe med. Det er din garanti for en ordentlig vurdering, og en fair handel.

Nogle dødsboer betaler vi penge for at rydde, og andre tager vi os betale for at rydde. Hvad vi kan betale, afhænger helt af hvilke værdier boet rummer, samt arbejdets omfang. Derfor er det altid nødvendigt at vi kommer og besigtiger boet, så vi kan give så reelt et tilbud som muligt. Det er helt gratis at få foretaget en besigtigelse af os, og tilbudet er naturligvis helt uforpligtende.

Ingen opgave er for stor, og ingen opgave er for lille. Vi har mandskab og ekspertise til at håndtere alle former for dødsboer.

Du kan få hjælp til alt fra:

Du kan ringe til os døgnet rundt, på telefon 22 38 75 05 og høre nærmere omkring hvad vi kan tilbyde, samt hvordan det i praksis foregår.

Telefonen er åben alle årets dage, og vi kan ofte rykke ud samme dag – eller med en enkelt dags varsel – og give et tilbud. Selve rydningen, såfremt vi indgår aftale om en sådan, kan typisk klares indenfor få dage fra v i har indgået aftalen.

Har du særlige ønsker, i forhold til hvornår arbejdet skal foregå, respekterer vi naturligvis det, og planlægger efter det.

Vi hjælper også med rydning af dødsboer i Holte.

Se også rydning af dødsbo Værløse.

Læs også:  Hvornår må man rydde et dødsbo?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.