Dødsboer købes og ryddes i Vallensbæk

Opkøb og rydning af dødsboer i Vallensbæk:
Står du med et dødsbo i Vallensbæk, som du ønsker at få ryddet eller solgt?

Vi har mange års erfaring i køb og rydning af dødsboer – hvad enten det drejer sig om hele, urørte dødsboer, restboer eller enkelte effekter fra dødsboer.

Alt har vores interesse, uanset hvilke værdier hjemmet måtte rumme. Hvad vi kan betale for boet, afhænger helt af arbejdets omfang, samt af værdien af de effekter der befinder sig i boet.

Vi har kompetencer til at kunne vurdere stort set alt, og det vi ikke selv kan sætte en præcis vurdering på, har vi et stærkt netværk der kan hjælpe os med. Det er din garanti for en tryg og fair behandling, hver gang.

Såfremt vi indgår en aftale om rydning, rydder vi som hovedregel hele huset, samt eventuelle loftrum, kælderrum osv. Dine ønsker i den forbindelse respekteres naturligvis altid.
Ønsker du blot et tilbud på enkelte, bedre effekter er vi også interesserede i det.

Indgår vi en aftale omkring rydning, kan opgaven typisk klares indenfor få dage fra aftalens indgåelse. Ingen opgave er for stor, og ingen opgave er for lille for os – vi har mandskab og ekspertise til at klare alle typer af opgaver, og kan kalde ekstra mandskab ind til hasteopgaver.

Du kan ringe til os døgnet rundt på telefon 22 38 75 05 og aftale tid for en besigtigelse af boet. Så kommer vi gerne og giver et uforpligtende tilbud på hele, eller dele af, boet.

Det koster naturligvis ikke noget at få et tilbud, og det er som skrevet ovenfor fuldstændig uforpligtende.

Se også dødsbo rydning i Ishøj.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.