Dødsbo ryddes i Ishøj

Står du med et dødsbo i Ishøj, som du ønsker et tilbud på at få ryddet?
Eller er der blot enkelte, bedre effekter fra boet du ønsker at sælge?

Vi har mange års erfaring i køb og rydning af dødsboer i Ishøj, og kommer gerne og giver et uforpligtende tilbud på hele boet.

Vi har igennem de seneste 15 år ryddet masser af dødsboer i Ishøj. Rydning af lejligheder (uanset hvad etage de findes på) samt kælderrum, loftrum og udhuse, er ikke noget problem for os. Vi sørger for en komplet rydning af boligen, inklusiv tæpper og gardiner. Villaer kan vi naturligvis også tage os af.

Køb af enkelte effekter fra dødsboer har også vores interesse, såfremt i selv ønsker at stå for selve rydningen.

For at kunne vurdere værdien af det dødsbo du står med, er vi nødt til at besigtige det. For os handler det om hvor stort arbejdet med rydning er boet er, holdt op imod værdien af de effekter fra boet, som vi efterfølgende kan omsætte. Du får et uforpligtende tilbud med det samme, når vi har gennemgået boligen, medmindre boet rummer sjældne eller kuriøse effekter som vi er nødt til at hente ekspertise udefra for at få vurderet.

Vi kører til, eller forbi, Ishøj næsten hver dag, så vi kan som regel komme med ret kort varsel.

Kontakt os allerede i dag, så kommer vi og kigger på boet. Ring til os på telefon 22 38 75 05, eller skriv til os – så vender vi tilbage til dig meget hurtigt.

Vi tilbyder også dødsbo rydning i Hundige.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.