Dødsboer købes og ryddes i Rødovre

Vi opkøber og rydder dødsboer i Rødovre og omegn. Vores mange års erfaring og store ekspertise i vurdering af privat indbo, sikrer dig den bedst mulige behandling.

Vi kommer altid gerne ud og besigtiger boet, og giver dig en gratis og uforpligtende vurdering, og et tilbud på hele eller dele af boet. Drejer det sig kun om enkelte effekter du ønsker at sælge, kan vi også have interesse i det.

Hos os handler det om en fair aftale, vi sørger altid for at give en fair vurdering. Der er desværre ikke faste priser på en rydning af dødsbo eller restbo. Da ikke to hjem er ens, når vi prissætter en opgave sker det ud fra de værdiger boet måtte have, og dette modregner vi naturligvis opgaven.

Vi klare alle rydnings opgaver. Alt fra store villaer til plejeboliger. Og når vi starter på en rydning er vi altid hurtige og effektive. 

Tøv ikke med at kontakte os, og høre nærmere om mulighederne, og spørg endelig hvis du er i tvivl om noget. Vi overholder altid vores aftaler, og er altid til at komme i kontakt med igennem hele processen. 

Kontakt os gerne i dag og lav en aftale om besigtigelse, så kommer vi og kigger på boet. Ring til os på telefon 22 38 75 05, eller skriv til os – så vender vi tilbage til dig meget hurtigt.

Se også rydning af dødsbo i Hvidovre.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.