Opkøb af dødsbo på Sjælland

Har du brug for hjælp til rydning af et dødsbo? Hos Borydderen.dk kan vi være behjælpelige. Vi tilbyder rydning og opkøb af dødsboer på hele Sjælland.

En hjælpende hånd til en hård afsked

Det er altid en vanskelig opgave at skulle rydde op i en elsket persons ejendele efter at vedkommende er gået bort. Ikke alene skal du håndtere sorgen af at miste en af dine nærmeste, men du skal også tage stilling til næste skridt…

At sortere vedkommendes ting og beslutte dernæst, hvad du skal gøre med dem.

Det kan være en skræmmende opgave, især hvis du ikke er sikker på, hvad din nærmeste ville have ønsket. Der er dog heldigvis nogle skridt, du kan tage for at gøre processen lidt lettere. Og hos Borydderen.dk står vi klar til at hjælpe dig!

Vi har taget os af dødsboer i over 20 år

At tømme et dødsbo kan være en vanskelig og følelsesladet opgave. Det kan lyde hårdt og næsten umenneskeligt at beslutte sig for at rydde sin nærmestes ting, men det kan være det helt nødvendige.

Det er vigtigt, at du giver dig selv lov til at komme videre. Vi forstår, at det er ikke alle og enhver som ønsker at beholde dele eller hele deres dødsbo. Vi tilbyder hjælp til tømning og opkøb af dødsbo på Sjælland, Møn, Lolland og Falster.

Vi har over 20 års erfaring i både håndtering og vurdering af dødsboer. Når du henvender dig til os, giver vi dig et 100% uforpligtende tilbud på opgaven.

Vores tilgang til en tid med mere medgang

Ikke to opgaver er nødvendigvis ens, og du kan have brug for hjælp til noget særligt. Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at kontakte os.

Som udgangspunkt har alt vores interesse, hvad en der er tale om:

  • Landejendomme
  • Sommerhus
  • Villaer
  • Restboer
  • Rækkehuse
  • Plejeboliger
  • Kældre- og loftrum
  • Garager / Carporte
  • Kolonihaver

Vi skræddersyer altid vores løsninger til dine behov. Inden vi begynder på opgaven, starter vi altid med at forventningsafstemme og derefter komme med en vurdering for arbejdet.

I fastsættelsen går vi som regel igennem dødsboets inventar og særligt tilvalg af hjælp (aflæsning af el og vand, aflevering af nøgler til boligkontoret mv.). Efter indgået aftale påbegynder vi selve arbejdet.

Tryghed hele vejen igennem

Hvis vi bliver enige om en rydning, så sætter vi i fællesskab en dato for, hvornår arbejdet er færdigt. Inden tømningen forlægger der en underskrevet kontakt mellem os. 

Denne er din og vores sikkerhed for, at aftalen overholdes. Hertil, at vi altid er til at at komme i kontakt med under hele processen. Hvis vi indgår aftale om rydning af hele boet, klares dette typisk fra dag til dag, så du hurtigt og trygt kan komme videre.

Vurderingen koster ingenting, og er du ikke interesseret i at sælge hele boet, køber vi tit og ofte også enkelte effekter. 

Opkøb af dødsbo

Indeholder dit dødsbo mange effekter i form af særlig brugskunst, samleobjekter og antikviteter, har det en stor interesse. Vi er meget interesseret i opkøb af effekter fra kende danske designere og mærker.

Værdien af objekterne har en stor indflydelse på, hvad vi kan betale eller tage os betalt for opgaven. Er effekterne ikke velholdte og i pæn stand, vil de som regel ikke have den store værdi for os. 

Vi tilbyder også afhentning af dødsbo.

Døgntelefon – 24/7

Står du og har brug for akut hjælp til dit dødsbo, er du velkommen til at kontakte os. Vi har en 24-timers døgntelefon, som du altid kan henvende dig til, hvis der opstår et pludseligt behov for hjælp til dit dødsbo.

Skal vi hjælpe dig med dit dødsbo?

Har du brug for hjælp til rydning af dit dødsbo? Eller ønsker du opkøb af dit dødsbo på Sjælland, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan være hurtigt behjælpelige, og du derved hurtigt videre.

Kontakt os allerede i dag på telefon 22 38 75 05, eller skriv til os, – så vender vi tilbage til dig meget hurtigt.

Se også rydning af dødsbo i Holbæk.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.