Dødsbo opkøbes og ryddes i Holbæk

Står du med et dødsbo i Holbæk, som du ønsker et tilbud på at få ryddet?

Vi tilbyder køb af rydning af dødsboer, og alt har interesse. Hele boer, restboer og enkelte effekter har vores interesse.

Efter mere end 20 år i branchen, kan du være sikker på en ordentlig og professionel behandling hver gang, når du henvender dig til os.

Vores erfaring gør os i stand til at vurdere langt de fleste effekter på stedet, men skulle der være effekter som vi ikke selv er i stand til at give en sikker vurdering af, har vi et stærkt netværk i ryggen, der kan være behjælpelige. Det er din garanti for en ordentlig handel.

Indgår vi en aftale om en komplet rydning af dødsboet, fjerner vi alt indbo, som i ikke selv ønsker at gemme. Gulvtæpper, gardiner, lamper, søm og skruer fjerner vi naturligvis også, og vi fejer pænt efter os når vi er færdige. Har du behov for et tilbud på slutrengøring, tilbyder vi også det.

Hvad vi kan betale, eller tager os betalt, for at rydde boet, afhænger helt af hvilke effekter boet indeholder.

Langt de fleste opgaver klarer vi på et par dage. Selv meget store opgaver er vi i stand til at løse hurtigt. Det gælder både afhentning og tømning dødsboet.

For at give et tilbud på opgaven, er det nødvendigt at vi kommer og besigtiger boet. Du kan ringe til os døgnet rundt på telefon 22 38 75 05 og høre nærmere omkring hvad vi tilbyder, samt aftale et tidspunkt for eventuel besigtigelse.

Se også rydning af dødsbo i Lejre.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.