Dødsbo ryddes Solrød Strand

Står du med et dødsbo i Solrød Strand som du ønsker at få solgt og/eller ryddet? Så er du kommet til det rette sted.

Borydderen.dk har mere end 20 års erfaring i opkøb og rydning af dødsboer, antikviteter, bedre brugte møbler, porcelæn, keramik m.m., og vi kommer altid gerne ud og giver et uforpligtende tilbud. Både på hele boet, men også på dele heraf og restbo.

Vi opkøber effekter i kategorierne, alt fra Kähler keramik, Royal Copenhagen og B&G porcelæn, Kay Bojesen figurer. Danske designer møbler af Hans J. Wegner, Børge Mogensen, Finn Juhl. Og vi køber også guld og sølv. 

Typisk klarer vi rydningen af dødsboet i løbet af få dage, og prisen afhænger helt af hvad boet indeholder. Mange dødsboer betaler vi penge for, og indimellem tager vi os betalt for en rydning, såfremt boet ikke rummer værdi nok til at dække vores omkostninger.

Vi tilbyder også rengøring af dødsbo og afhentning.

Det bedste du kan gøre, er at ringe til os, og aftale en tid for besigtigelse af boet. Så kommer vi ud og foretager en vurdering og giver dig et helt uforpligtende tilbud. Det er gratis.

Så frem vi indgår en aftale om rydning, laver vi altid en skriftlig aftale, dette er din garanti for at alle aftaler og rydningen bliver overhold. Vi er altid til at komme i kontakt med igennem hele forløbet. 

Ring til os på telefon 22 38 75 05 og hør nærmere. Vi er også ved telefonen i weekenderne. 

Se evt. på Trustpilot hvad kunderne har sagt om os. 

Brug for hjælp til rydning af dødsbo i Køge?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.