Åben 24/7
Ring til os nu

Dødsboer købes og ryddes i Køge

Står du med et dødsbo eller restbo i Køge og omegn, og vil du gerne have et godt tilbud, eller en uforpligtende vurdering? Vi køber og rydder dødsboer og restboer i Køge og omegn.

Det er ikke altid let at stå tilbage med et dødsbo eller restbo. Der er mange ting at forholde sig til, vi kan sætte os ind i hvor svært det kan være. Vi hjælper dig med at få overblikket, og såfremt du ønsker det , tager vi os alt i forbindelse med med rydningen af dødsboet. 

Vi håndtere alle slags rydning opgaver alt fra plejeboliger til store landejendomme. Og du er altid velkommen til at få et gratis tilbud på rydningen.

Vi har mange års erfaring i håndtering af dødsboer, og kan give dig et tilbud på stedet hvis du ønsker det. Vi har køb og solgt antikviteter og dansk design i mere end 20 år, hvilket har givet os et stort netværk i både ind og udland. Dette gør vi altid kan give en fair pris for de værdig genstande der måtte være i boet. De effekter vi ikke har kunder til, men stadig er brugbar donere vi videre til velgørenhed. 

Selv holder vi også til på Sydsjælland, så vi kan rykke hurtigt ud. Selve rydningen, hvis det kommer til det, klarer vi fra dag til dag.

Kontakt os for en uforpligtende snak, om hvad vi kan gøre for dig – ring til os på telefon 22 38 75 05, eller skriv til os. Vi er ved telefonen alle ugen dage. 

Se også rydning af dødsbo i Herfølge.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.