Dødsbo Ryddes i Faxe

Står du med et dødsbo i Faxe, Faxe Ladeplads, Rønnede eller omegn, så kommer vi meget gerne og giver et tilbud eller en uforpligtende vurdering af boet.

Vi har stor erfaring i tømning af dødsboer, og bor selv på Sydsjælland, så vi kan rykke hurtigt ud og kigge på boet.

Vi vurderer dødsboet på stedet, og giver dig et tilbud på rydningen. Selve rydningen klarer vi ofte fra dag til dag, hvis vi indgår aftale om det. Vi er vand til at klare, alle slags rydnings opgaver i Faxe og omegn, alt fra små plejeboliger til store landejendomme.  

På siderne herover kan ud læse mere om os, hvordan vi arbejder og hvordan det hele foregår i praksis. Er der noget du er i tvivl om, er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe og spørge.

Vi opkøber også effekter fra dødsboer og restboer, eks. har vi kunder til danske designer møbler, Royal Copenhagen og B&G porcelæn, antikviteter og guld og sølv. Du er altid velkommen til at sende billeder, af de effekter du ønsker at sælge. Så vender vi hurtig tilbage. 

Kontakt os i dag på telefon 22 38 75 05, eller skriv til os, så kontakter vi dig indenfor ganske kort tid. Vi er ved telefonen alle ugens dage også i weekenden. 

Vi tilbyder også rydning af dødsbo i Haslev.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.