Dødsbo Haslev

Vi opkøber og rydder dødsboer på hele Sjælland

Har du et dødsbo i Haslev

Ring for uforpligtende tilbud

Dødsboer købes og ryddes i Haslev

Står du med et dødsbo eller restbo i Haslev, og vil du gerne have et godt tilbud på køb og rydning af boet, eller en uforpligtende vurdering? Så er du kommet til det rette sted.

Vi har mange års erfaring i håndtering af dødsboer, og kan give dig et tilbud på stedet hvis du ønsker det.

Selv holder vi også til på Sydsjælland, så vi kan rykke hurtigt ud. Selve rydningen, hvis det kommer til det, klarer vi fra dag til dag.

Vi har mere end 20 års erfaring i køb og rydning af dødsboer, samt køb og salg af bedre brugte effekter, antikviteter, kunst og moderne design. Alt har i princippet interesse for os. Også køb af enkelte effekter.

Alle former for rydning klares – fra større landsteder til små lejligheder. Udhuse, garager, skure, kælder- og loftrum klares naturligvis også. Har du brug for at få fjernet søm, skruer og gulvtæpper, klarer vi også det.

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig – ring til os på telefon 22 38 75 05, eller skriv til os.

Se også rydning af dødsbo Sjælland.

Dødsbo Haslev med Borydderen

Bliv ringet op indenfor 24 timer

Indtast dit navn og telefonnummer herunder, så ringer vi dig op indenfor 24 timer

Har du brug for et tilbud på rydning af dødsbo i Haslev?

Kontakt os enten på telefonnummeret 22 38 75 05 eller i kontaktformularen her på siden. Du kan ringe døgnet rundt eller blive ringet op inden for 24 timer.

Vi starter altid med at fortælle, hvordan det kommer til at foregå – Her finder vi et tidspunkt der passer dig, så vi kan komme ud og se, hvordan det står til og give et uforpligtende tilbud på stedet. Her giver vi tilbud på enten dele af boet eller det hele.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.