Rydning af dødsbo Haslev

Vi opkøber og rydder dødsboer på hele Sjælland

Har du et dødsbo i Haslev

Ring for uforpligtende tilbud

Rydning af dødsbo

Står du tilbage med et dødsbo eller restbo i Haslev, som du ønsker hjælp til? Vi kan hjælpe dig med alt inden for rydning af dødsbo.

Sorgen er for mange en meget sværd tid at gå igennem. Det kan være umådeligt svært først at tage afsked med en nær kær, for derefter at stilling til den arv, som du har fået tildelt. Ejendelene kan vække minder og stærke følelser frem, hvilket kan sætte en kæp i hjulet, når det kommer til at komme videre igennem sin sorg.

Hertil kan der også være et væld af årsager til, hvorfor du ikke ønsker at overtage hele eller dele af dødsboet. Det kan være, at du ikke har den nødvendige plads, lyst, overskud mv. til have tingene i hjemmet. Uanset hvad din baggrund er, står vi klar med et par hjælpende hænder.

NB: Dit dødsbo skal være juridisk afviklet og arvedelene fordelt, før at vi kan hjælpe.

Over 20 års erfaring med køb og rydning af dødsboer 

Hos Borydderen.dk forstår vi, at det kan være en meget trist og kompliceret periode, som du går igennem. Vi hjælper dig gerne, hvis du ønsker at få noget mere plads eller pusterum. Hver person har sin egen måde at komme igennem en sorg, har du nogle specielle ønsker eller forespørgsler på særlig hjælp, kan vi sagtens hjælpe dig.

Vi har mere end 20 års erfaring med rydning, vurdering og opkøb af dødsboer. Vi har gennem årene oplevet det meste ved rydning af dødsboer. Har du eksempelvis brug for hjælp til at aflevere nøgler hos boligforeningen, få fjernet søm/skruer eller noget helt tredje, hjælper vi dig gerne efter indgået aftale.

Alle typer boer har vores interesse, om det er:

  • Større landsteder
  • Små lejligheder
  • Plejeboliger
  • Udhuse
  • Annekser
  • Garager
  • Restboer
  • Kældre
  • Loftrum

Vi holder til på Sydsjælland og København, hvilket betyder at vi kan rykke hurtigt ud. Når det kommer til selve rydningen, kan vi typisk klare det dag til dag.

Se også rydning af dødsbo Sjælland.

Et skridt til en bedre sindsstemning

Inden at vi påbegynder rydningen af dit dødsbo i Haslev, får du et uforpligtende tilbud. Vi gennemgår dødsboets inventar, særlige effekter og specielle krav som du måtte have, hvorefter vi kommer med en pris for arbejdet. Vi har mange års erfaring og kan give dig et uforpligtende tilbud på stedet, hvis du ønsker det. 

Vi begynder altid vores arbejde efter, at vi har indgået en skriftlig aftale for rydningen.

Har dødsboet særlige brugte effekter, antikviteter, kunst, keramik, stel og moderne design, har vi en interesse i opkøb af disse. I princippet har vi interesse i alt, såfremt at tingene er velbeholdt og opfylder vores krav.

Dødsbo Haslev med Borydderen

Bliv ringet op indenfor 24 timer

Indtast dit navn og telefonnummer herunder, så ringer vi dig op indenfor 24 timer

Har du brug for hjælp til rydning af dødsbo i Haslev?

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Herunder hvilke muligheder du har hos os, kan du kontakt os ved enten at udfylde formularen til venstre eller ringe eller skrive til os på 22 38 75 05. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt. Vi ringer op inden for 24 timer ved henvendelse.

Vi starter altid med at fortælle, hvordan det kommer til at foregå – Her finder vi et tidspunkt der passer dig, hvor vi kan komme ud og se, hvordan det står til, samt give et uforpligtende tilbud på stedet. Her giver vi tilbud på enten dele af boet eller det hele.

Kontakt os allerede i dag og være et par skridt tættere på mere sindsro.

Se evt. på Trustpilot hvad vores kunder har sagt om os. 

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.