Dødsbo ryddes i Brøndby

Vi tilbyder køb og rydning af dødsboer i Brøndby og Brøndby Strand

Hos Borydderen har vi mange års erfaring i handel med kunst, antikviteter og moderne design – og i særdeleshed køb af effekter fra dødsboer.

Vi tilbyder alt fra køb af enkelte effekter, til totalrydninger, hvor vi rydder alt fra kælder til kvist. Udhuse, garager, kælderrum, loftrum m.m. ryddes også, ligesom vi efter aftale også kan fjerne gulvtæpper, søm og skruer samt forestå rengøring af dødsboet.

Står du med et dødsbo i Brøndby eller omegn, som du skal have afhændet, er du altid velkommen til at ringe til os. Så indgår vi en aftale om at vi kommer ud og besigtiger boet, og giver dig et helt uforpligtende tilbud. Begge dele – besigtigelse og tilbud – er naturligvis gratis.

For at kunne give et så reelt bud som muligt, er det vigtigt at vi får mulighed for at besigtige boet, samt indboet heri. Vores tilbud afhænger nemlig helt af arbejdets omfang, samt hvilke effekter boet gemmer på. Nogle dødsboer tager vi os betalt for at rydde, og nogle betaler vi penge for at rydde.

Vi tilbyder også afhentning af dødsbo.

Vores store erfaring gør os i stand til at vurdere stort set alt – fra antikviteter til kunstgenstande. Findes der effekter i boet, som vi ikke kan give en fornuftig vurdering af, har vi et solidt netværk der kan træde til og være os behjælpelige. Det er din garanti for et fair tilbud og en ordentlig behandling.

Er der tale om køb af enkelte effekter, kan vi oftest have dem med med det samme, når vi har indgået aftale omkring vores køb af dem. Afregningen foregår kontant, eller ved bankoverførsel. Indgår vi aftale omkring rydning, klarer vi som oftest opgaven indenfor få dage efter aftalens indgåelse. Har i særlige ønsker i forhold til hvornår arbejdet skal udføres, respekteres disse naturligvis.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 22 38 75 05, og lave en aftale, eller høre nærmere omkring hvad vi kan tilbyde, samt hvordan opgaven i praksis kan løses.

Brug for hjælp til rydning af dødsbo i Vallensbæk.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.