Dødsbo Hvidovre

Vi køber og rydder dødsboer i Hvidovre og omegn. Vores mange års erfaring og store ekspertise i vurdering af privat indbo, sikrer dig den bedst mulige behandling.

Vi kommer altid gerne ud og besigtiger boet, og giver dig en gratis og uforpligtende vurdering og et tilbud på hele eller dele af boet.

Ikke to boer er ens, så prisen på hvad en rydning koster. Afhænger af omfanget på dødsboet. Når vi prissætter opgaven går vi ind og ser hvad boet har, af værdiger og disse værdiger modregnes. 

Vi tilbyder også afhentning af dødsbo.

De effekter vi ikke selv har kunder til med stadig er brugbar, donere vi videre til velgørenhed. Og naturligvis sorter vi alt vores affald så, så meget af kan genanvendelsen igen. 

Vi har mange års erfaring, og har prøvet alle salgs rydnings opgaver alt fra små plejeboliger, store landejendomme og til lejligheder på 11.sal. 

Start med at kontakte os og høre nærmere om mulighederne, og spørg endelig hvis du er i tvivl om noget.

Kontakt os allerede i dag og lav en aftale om besigtigelse, så kommer vi og kigger på boet. Ring til os på telefon 22 38 75 05, eller skriv til os – så vender vi tilbage til dig meget hurtigt. Vi er ved telefonen alle ugens dage. 

Til tilbyder også rydning af dødsbo i Brøndby.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.