Dødsboer købes og ryddes på Østerbro

Vi køber og rydder dødsboer på Østerbro

Vi har mange års erfaring i køb og rydning af dødsboer på Østerbro, og kommer gerne og giver et uforpligtende tilbud på hele boet.

Vi har igennem de seneste 20 år ryddet masser af dødsboer i København, herunder også på Østerbro. Rydning af lejligheder (uanset hvad etage de findes på) samt kælderrum, loftrum og udhuse, er ikke noget problem for os. Vi sørger for en komplet rydning af boligen, inklusiv tæpper og gardiner. Villaer kan vi naturligvis også tage os af.

Køb af enkelte effekter fra dødsboer har også vores interesse, såfremt i selv ønsker at stå for selve rydningen.

Effekter som vi er særlige interesseret i, at købe er Royal Copenhagen og B&G porcelæn, danske designer møbler, sjove samler objekter, og guld og sølv. Og du er er altid velkommen kommen til at sende billeder af de effekter du ønsker at sælge. Du kan endte sende billederne på mail eller på telefonen. 

For at kunne vurdere værdien af det dødsbo du står med, er vi nødt til at besigtige det. Du får et uforpligtende tilbud med det samme, når vi har gennemgået boligen. Vi kører til Østerbro næsten hver dag, så vi kan som regel komme med ret kort varsel.

Kontakt os allerede i dag, så kommer vi og kigger på boet. Ring til os på telefon 22 38 75 05, eller skriv til os – så vender vi tilbage til dig meget hurtigt.

Vi tilbyder også rydning af dødsboer på Nørrebro.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.