Rydning af dødsbo Vesterbro

Befinder du dig i den triste situation, hvor du er efterladt tilbage med et dødsbo på Vesterbro? Det er aldrig rart at skulle tage afsked med en nær person, som er afgået med døden.

Bortgangens sorg rammer hver person på sin egen måde, hvorfor det for nogen kan fremstå helt uoverskueligt at tage stilling til den afdødes efterladte ejendele. Det kan vække stærke følelser og minder frem, som kan gøre det endnu svære for én at komme videre.

Dog er det ikke alle, som ønsker at beholde dele eller hele indboet i deres arvede dødsbo. Der kan være mange forskellige personlige årsager til hvorfor. For nogen kan det være skridtet videre gennem sorgen, og for andre kan det være noget andet eller tredje.

Hos Borydderen forstår vi, hvor kompliceret en proces det kan være at gå igennem. Derfor tilbyder vi gerne en hjælpende hånd til dig, som har brug for rydning af dødsbo på Vesterbro. Vi kan ikke tage sorgen fra dig, men vi kan hjælpe dig tage skridtet videre.

Mere end 20 års professionel rydning

Vi har mange års erfaring, når det kommer til behandling af afviklede og opgjorte dødsboer og restboer mv. Vi kan her hjælpe med vurdering, opkøb og rydning af dødsboet.

Hertil kan vi også hjælpe dig, hvis du har særlige forespørgsler, hvilket kan være alt fra:

Vi kan hjælpe dig, uanset om der er tale om en stuelejlighed eller en lejlighed på sjette sal. Ligeledes har alle former for dødsboer vores interesse, ligesom køb af enkelte effekter fra boet også tilbydes.

Vi kan klare alle opgaver, fra større palæer til små lejligheder, plejeboliger osv. Rydning af kælderrum, loftrum eller noget helt tredje kan vi selvfølgelig også sørge for bliver tømt.

Vores tilgang til rydning af dødsbo Vesterbro

Når boet er blevet opgjort og afviklet, kan vi give dig et 100% uforpligtende tilbud. Det kan være svært og noget komplekst at prissætte en rydning eller køb af dødsboet, da ikke to boliger er ens. Hvad vi kan betale for boet, afhænger helt af hvilke effekter det indeholder.

Vi kommer ud og laver en komplet besigtigelse af boet, hvor vi vurderer hvad der findes af værdier, og giver et tilbud på den baggrund. Det er selvfølgelig fuldstændig uforpligtende.

Dag til dag rydning

Når vi har indgået en aftale, påbegynder vi rydning ad dødsboet på Vesterbro. Selve rydning sker typisk fra dag til dag og efter aftalt tidspunkt. Vi tager altid højde for dine behov og ønsker, og vi opfylder altid vores aftaler til fulde. Du kan derfor være tryg med at vælge os som din partner til rydning af dødsboet på Vesterbro.

Indeholder boet også særlige effekter i form af antikviteter, har det også interesse. Vi er interesseret i mange forskellige antikke møbler, keramik, porcelæn, lamper, guld og sølv mv. Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du synes boets antikviteter kunne have interesse for os. 

Vil du gerne have hjælp til dit dødsbo?

Mange års viden og erfaring indenfor vurdering og rydning af dødsboer, gør os til et sikkert og pålideligt valg, og er din garanti for en ordentlig og fair behandling.

Kontakt os allerede i dag og lav en aftale om besigtigelse, så kommer vi og kigger på boet. Ring til os på telefon 22 38 75 05, eller skriv til os – så vender vi tilbage til dig meget hurtigt.

Se også rydning af dødsbo på Østerbro.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.