Dødsboer med store værdier

Der findes mange typer af dødsboer, og visse boer rummer store værdier. Det kan være større samlinger af danske designklassikere, kostbare antikviteter med mere. 

Når du står med et dødsbo, er det vigtigt at du får den rigtige vurdering af boets værdi, og det kan vi hjælpe dig med.

Vi har igennem mere end 20 år handlet med dansk design, antikviteter og kunst, og har ryddet mange dødsboer af høj værdi for vores klienter. Vi ved hvad tingene koster, og tilbyder dig en pris for dødsboet som er både fair og rimelig.

Når et bo skal vurderes, kommer én af vores dygtige vurderingseksperter ud i boet og gennemgår det fra A til Z – meget gerne sammen med dig. Såfremt du ønsker at sælge hele boet kan vi give dig et tilbud på stedet på alt indboet.

 Vi foretager gerne en total rydning af dødsboet, men hvis du har enkelte effekter du har interesse i at sælge til os, og ikke ønsker en komplet rydning, så giver vi også gerne et tilbud på dem.

Vi rydder alt fra lejligheder i indre by til palæer og gårde på Sjælland. Ingen opgave er for stor for os. Vi afstemmer vores bemanding på dagen for rydningen med opgavens omfang, og langt de fleste rydninger er klaret i løbet af en enkelt arbejdsdag.

Du kan få hjælp til alt fra:

Personlige papirer m.m. bortskaffes på forsvarlig vis, og er der effekter vi har aftalt at du ønsker at gemme, respekterer vi naturligvis dette.

Vi behandler både bolig og effekter med respekt, og er der noget vi ikke selv kan bruge – for eksempel tøj, sko og køkkenudstyr – sørger vi for at andre får glæde af det ved at aflevere det til velgørende organisationer.

Når rydningen er afsluttet, sørger vi for at aflevere nøgle til arving, bobestyren,  ejendomsmægler eller vicevært, og vi aflæser også meget gerne el og vand, samt afleverer eventuelle effekter og hjælpemidler udlånt fra kommuner m.v.

Det første skridt på vejen imod en god afslutning og rydning af dødsboet, er at ringe til os.

Du kan kontakte os på telefonnummer 22 38 75 05 hele døgnet.

Se også: Salg af dødsbo inventar

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.