Køb og rydning af dødsbo i Hedehusene

Borydderen.dk har mere end 20 års erfaring i opkøb og rydning af dødsboer i Hedehusene

Uanset om det drejer sig om en stor villa, en lille plejebolig, et landsted eller en lille lejlighed, er vi interesserede i at komme og give et tilbud på opgaven.
Ingen opgave er for stor, og ingen er for lille for os. Vi har mandskab og ekspertise, til at klare de fleste opgaver på ganske få dage, – også helt store rydnings opgaver.

Når du ringer til os, aftaler vi et tidspunkt hvor det kan passe dig, at vi kommer forbi og besigtiger boet. Når vi møder op på adressen, gennemgår vi boet fra en ende af, og danner os et overblik, over hvilke værdier boet rummer. Det er ikke kun moderne møbler, og kongeligt porcelæn der har værdi for os, – det er der rigtig mange ting der kan have!

Efter gennemgang af boet, giver vi dig et tilbud på rydning. Tilbudet gives ud fra omfanget af arbejdet med rydningen, holdt op imod værdien, af de effekter vi efterfølgende kan sælge. Nogle dødsboer betaler vi penge for at rydde, og andre tager vi os betalt for.

Såfremt der blot er tale om at du ønsker at sælge enkelte effekter fra boet, og selv vil forestå selve rydningen, har dette også altid vores interesse. Vi køber gerne enkelte effekter. Ring gerne til os, og hør nærmere omkring hvad vi kan tilbyde.

Du kan kontakte os på telefon 22 38 75 05 – vi svarer telefonen hele døgnet, alle ugens dage.

Vi tilbyder også hjælp med rydning af dødsboer i Taastrup.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.