Dødsboer købes og ryddes på Frederiksberg C

Har du et dødsbo i Frederiksberg C, og har du brug for et tilbud på køb eller rydning af hele – eller dele af – boet? Så er du kommet til det rette sted.

Borydderen.dk har mange års erfaring i vurdering, køb og rydning af dødsboer – herunder også mange på Frederiksberg.

Vi har kapacitet til at løse enhver opgave: Alt fra store villaer i flere plan, til helt små lejligheder – også dem på sjette sal.

Du kan få hjælp til alt fra:

Al affald bliver pakket sammen og kørt væk så lejligheden er klar til at blive overdraget til den kommende beboer.

Hvad koster en rydning af et dødsbo eller restbo ? Alle hjem er ikke ens, og de rummer forskellige værdier. Hos os handler det om en fair aftale, og derfor giver vi altid en fair vurdering af boet. Derfor har vi ingen faste priser, når vi prisætter en opgaver, går vi ind og ser hvor meget opgaven omfatter. Og dette bliver så modregnet af de værdiger dødsboet har. 

Vi køber også samlinger fra dødsboer, vi har særligt stort interesse i : Royal Copenhagen musselmalet porcelæn, danske designer møbler, Mads Stage stel, PH lamper og sjove samler objekter. 

De effekter der måtte være i dødsboet, som vi ikke selv har kunder til, men stadig er brugbare, donere vi videre til velgørenhed. 

Vi behandler både effekterne, og dig som arving, med respekt. Du er garanteret en sober og reel behandling, en realistisk vurdering og en kompetent og effektiv service. Når du kontakter os. Og vi overholder altid vores aftaler. 

Ring meget gerne til os, på telefon 22 38 75 05, og hør mere om hvad vi kan hjælpe med, samt hvordan det i praksis foregår. Vi svarer telefonen hele døgnet.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.