Dødsboer købes og ryddes i Vordingborg

Dødsboer købes og ryddes i Vordingborg

Står du med et dødsbo eller rest, i Vordingborg eller omegn, så kommer vi meget gerne og giver et tilbud eller en uforpligtende vurdering af boet.

Borydderen.dk tilbyder professionel og effektiv hjælp til rydning af døsboer. Vi har beskæftiget os med køb og salg af dødsbo i mere end 15 år. Og vi håndterer alle sager med fortrolighed og omhu. Vi har erfaring i vurdering af kunst i alle prisklasser hvilket betyder, at vi har et solidt grundlag for at vurdere og prissætte dit indbo. Vi garanter en god pris for dit dødsbo, og du har altid mulighed for – helt gratis og uforpligtende, – at få en salgsvurdering af indboet eller udvalgte genstande fra dødsboet, som du ønsker at sælge.

De effekter fra boet som vi ikke selv har kunder til, men stadig er brugbar donere vi videre til velgørenhed. 

Vi har mange års erfaring, og er vandt til alle salg rydnings opgaver, alt fra små plejeboliger til store landejendomme. 

Borydderen.dk holder til på Sydsjælland, så vi kan rykke hurtigt ud og kigge på boet. Selve rydningen klarer vi ofte fra dag til dag.

Du kan få hjælp til alt fra:

Vi overholder altid vores aftaler, og er altid til at komme i kontakt med igennem hele processen. 

Kontakt os i dag på telefon 22 38 75 05, eller skriv til os via nedenstående formular, så kontakter vi dig indenfor ganske kort tid.

Vi tilbyder også rydning af dødsbo i Næstved.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.