Dødsbo ryddes i Valby

Står du med et dødsbo i Valby, som du har brug for hjælp til? Kontakt os for en uforpligtende vurdering og tilbud.

Det kan være en meget vanskelig og følelsesladet opgave at rydde op i et dødsbo. Det kan være skræmmende at gennemgå din nærmestes ejendele og beslutte, hvad du skal gøre med det.

Minder og stærke følelser kan hurtigt dukke frem, og gøre det hele vanskeligere. Du kan føle dig presset til at beholde visse genstande, fordi de var vigtige for din elskede, selv om du ikke har brug for dem.

Dog er det vigtigt, at du giver dig selv lov til at komme videre. Og vi står klar til at hjælpe dig igennem!

Et skridt mod en lysere tid

At tømme et dødsbo kan være en vanskelig opgave. Ikke to personer er ens og det samme gør sig gældende med boer. Du kan føle dig skyldig i at skille dig af med noget som helst, som om du sletter din elskedes minde.

Det er vigtigt at huske, at du ikke er forpligtet til at beholde noget, som du ikke ønsker eller har brug for. Og det er også i orden at give slip på ting, der minder dig om din elskede. Du vil trods alt altid bære dem i dit hjerte og i minderne.

Hos Borydderen.dk kan vi hjælpe dig med at behandle dit dødsbo. Vi tilbyder hjælp til opkøb og rydning af dødsboer i Valby. 

Hjælp i en mørk og trist tid

Alt har vores interesse, hvad end det drejer sig om hele eller dele af dødsboer, restboer eller flytteboer. Er du i tvivl om, hvorledes vi kunne have interesse i dit dødsbo, er du velkommen til at kontakte os.

 • Kælderrum
 • Annekser
 • Loftrum
 • Udhuse
 • Kolonihaver
 • Lejligheder på 5. sal
 • Plejeboliger

Har alt sammen vores interesse. Har du herudover behov for at få fjernet gulvtæpper, gardiner, søm og skruer, indgår det også som en del af vores service. Slutrengøring giver vi også gerne et tilbud på.

Vores tilgang til medgang i over 20 år

Når du henvender dig for hjælper, begynder vi altid med at høre mere ind til dit dødsbo. Vi går herigennem dødsboets indhold igennem og behov for særlige ydelser, hvorefter vi kommer en uforpligtende vurdering.

For at kunne give en korrekt pris på opgaven, er det nødvendigt at vi kommer til Valby, og besigtiger boet. Vi gennemgår boet fra en ende af, og danner os et overblik, over hvilke værdier boet rummer, samt omfanget af arbejdet ved en eventuel rydning.

På baggrund af dette giver vi dig et tilbud på tømning af boet. Tilbuddet er fuldstændig uforpligtende. Efter nærmere aftale kommer vi ud og begynder arbejdet på opgaven.

Opkøb af effekter

Indeholder dødsboet bedre brugte effekter har vi en stor interesse i at opkøbe disse, særligt hvis de er velholdte!

Vi har her interesse i velbevaret:

 • Antikviteter
 • Brugskunst
 • Design
 • Samlerobjekter
 • Værker fra kendte designere

Vores store erfaring gør os i stand til at give dig en korrekt vurdering, en professionel behandling og ikke mindst en god handel – hver eneste gang!

Langt de fleste effekter er vi i stand til at vurdere selv, og måtte der være nogle der ligger udenfor vores ekspertise, har vi et bredt netværk der kan træde til.

Skal vi hjælpe dig med dit dødsbo?

Vi arbejder effektivt, og rydning af dødsboet kan i de fleste tilfælde, være klaret indenfor få dage efter vores første kontakt. Vurdering af boet, og tilbud på køb og/eller rydning kan vi klare fra dag til dag – og nogle gange endda samme dag.

Ring til Lars på telefon 22 38 75 05 og hør nærmere omkring, hvad vi kan tilbyde, samt hvordan det hele foregår i praksis. Vi svarer telefonen hele døgnet, alle ugens dage.

Du er også velkommen til at skrive til os på mail, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt og typisk på samme dag.

Vi tilbyder også rydning af dødsboer andre steder. Se her, hvis du har brug for hjælp til rydning af dødsbo på Amager.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.