Åben 24/7
Ring til os nu

Dødsbo ryddes i Valby

Har du et dødsbo i Valby? Så kontakt os gerne for en uforpligtende vurdering og et tilbud.

Borydderen.dk opkøber og tømmer ethvert dødsbo i Valby – fra små lejligheder til store villaer. Alt har interesse, uanset om der er tale om hele dødsboer, restboer eller flytteboer. Kælderrum, loftrum, udhuse m.m. klarer vi naturligvis også.

Har du behov for at der bliver fjernet gulvtæpper, gardiner, søm og skruer, indgår det også som en del af vores service. Slutrengøring giver vi også gerne et tilbud på.

Mere end 20 års erfaring

Vi har mere end 20 års erfaring, i køb og salg af bedre brugte genstande, møbler, kunst og design.

Vores store erfaring gør os i stand til at give dig en korrekt vurdering, en professionel behandling og en god handel – hver eneste gang.

Langt de fleste effekter er vi i stand til at vurdere selv, og måtte der være noget der ligger udenfor vores ekspertise, har vi et bredt netværk der kan træde til.

Vi arbejder effektivt, og rydning af dødsboet kan i de fleste tilfælde, være klaret indenfor få dage efter vores første kontakt. Vurdering af boet, og tilbud på køb og/eller rydning kan vi klare fra dag til dag – og nogle gange endda samme dag.

For at kunne give en korrekt pris på opgaven, er det nødvendigt at vi kommer til Valby, og besigtiger boet. Vi gennemgår boet fra en ende af, og danner os et overblik, over hvilke værdier boet rummer, samt omfanget af arbejdet ved en eventuel rydning. På den baggrund giver vi et tilbud tømningen af boet. Tilbudet er fuldstændig uforpligtende.

Ring til Lars på telefon 22 38 75 05 og hør nærmere omkring, hvad vi kan tilbyde, samt hvordan det hele foregår i praksis. Vi svarer telefonen hele døgnet, alle ugens dage.

Du er også velkommen til at skrive til Lars – så vender vi tilbage til dig meget hurtigt.

Se mere her, hvis du har brug for hjælp til rydning af dødsbo på Amager.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.