Rydning af dødsbo Sydsjælland

Det er aldrig let at miste en elsket. Foruden den kedelige afsked kan det være, at du står efterladt tilbage med vedkommendes dødsbo. Sorgen rammer os forskelligt, og det er de færreste som har overskuddet til at tage sig af de arvede ejendele og indbo.

Du har sikkert allerede meget på tallerkenen, og denne opgave kan være en overvældende og humørknusende mavepuster at komme igennem. Stærke minder og følelser kan vækkes frem og gøre rydningen til en næsten umulig opgave.

Der er dog ingen grund til at tage kampen op alene. Hos Borydderen står vi klar med en hjælpende hånd gennem svær og trist tid. Vi kan hjælpe med alt fra at sortere og fjerne genstande, til at donere eller sælge dem, så du kan fokusere på at bearbejde din sorg og tage dig af andre vigtige opgaver.

Få hjælp til at lette byrden efter dit tab

Har du brug for hjælp til rydning af dit dødsbo på Sydsjælland, er du kommet til det rette sted. Vi har over 20 år erfaring indenfor køb og rydning af dødsboer og restboer. Når du henvender dig for hjælp til rydning af dødsbo, kan vi hjælpe dig med mange ting.

Selvom vi tilbyder køb og rydning, kan vi hjælpe dig med alt fra:

 • Opkøb af antikviteter
 • Aflevering af nøgler til boligkontor
 • Tømme dødsboet for møbler mv.
 • Slutrengøring
 • Og meget andet

Har du behov for særlig hjælp, er du velkommen til at spørge os. Typisk plejer vi at kunne være behjælpelige med langt det meste.

Hvilke dødsboer købes og ryddes af os?

Som udgangspunkt har alle typer og former for dødsboer vores interesse. Mange henvender sig typisk for hjælp til nedenstående dødsboer, men vi oplever også efterspørgsel på hjælp til andre.

 • Villaer
 • Kælder og loftrum
 • Udhuse
 • Garager
 • Lejligheder
 • Gårde

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan være interesseret i dit dødsbo, anbefaler vi, at du kontakter os for at høre mere.

Vores tilgang til en lettere proces

Det er ikke altid, at alle ønsker at beholde hele eller dele af deres arvede dødsboer. Måske indeholder dødsboet visse ejendele, som du ønsker at beholde af personlige årsager.

Vi forstår, hvor vigtigt det er at behandle ejendele og indbo med respekt og omhu. Derfor vi vil altid sørge for at gøre det på en måde, der respekterer din elskedes minde og dine ønsker. På denne måde kan vi sikre dig, at du får en respektfuld håndtering af dødsboet.

OBS! Før vi kan tale om at tømme dødsboet, er det vigtigt, at dødsboet er blevet juridisk afviklet.

Når dette er på plads, tager vi en uforpligtende snak, hvor vi går dødsboets indbo igennem. Baseret på indboet og forespørgsler på særlig hjælp kommer vi med et helt uforpligtende tilbud. Rydning af dit dødsbo sker efter nærmere aftale, når du har accepteret tilbuddet.

Hurtig og tryg hjælp indenfor kort varsel af dele eller hele dit dødsbo

De fleste rydninger plejer vi at kunne ordne fra dag-til-dag. Er der tale om en større opgave kan der godt gå et par dage afhængigt af omfanget. Er du ikke interesseret i at sælge hele boet, køber vi tit og ofte også udvalgte effekter.

Vi har erfaring i vurdering af brugskunst i alle prisklasser, hvilket betyder, at vi har et solidt grundlag for at vurdere og prissætte dit indbo. Hvis du har spørgsmål omkring enkelte effekter eller vores tilgang, er du meget velkommen til at sende dem vores vej.

Du kan være sikker på, at du får en god pris for dit dødsbo. Herudover har du altid mulighed for at få en helt gratis og uforpligtende vurdering af indboet eller enkelte effekter, som du ønsker at sælge.

Skal vi hjælpe dig med at rydde dit dødsbo?

Vi rydder dødsboer på hele Sjælland, hvor vi hurtigt kan være til stede på Sydsjælland og omegn. Står du efterladt med dødsbo, som du har svært ved at overskue, står vi klar til at hjælpe dig. Vi håndterer alle sager med fortrolighed og omhu, så du kan bekymringsfrit henvende dig for hjælp.

Vi holder selv til ved Næstved, hvilket betyder, at vi hurtigt kan rykke ud og se dødsboer og effekter på Sydsjælland med meget kort varsel.

Kontakt os allerede i dag på telefon 22 38 75 05, eller skriv til os – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan kontakte os hele døgnet.

Se evt. vores anmeldelser på Trustpilot

Se også: rydning af dødsbo i Faxe

Vi tilbyder også: Rydning af dødsbo Nordsjælland.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.