Åben 24/7
Ring til os nu

Dødsboer købes og ryddes på Sydsjælland

Vi tilbyder køb og rydning af dødsboer på hele Sjælland – og meget gerne på Sydsjælland. Vi har mange års erfaring i både håndtering og vurdering af dødsboer, og er altid klar til at komme forbi og give dig et helt uforpligtende tilbud.

Vurderingen koster ingenting, og er du ikke interesseret i at sælge hele boet, køber vi tit og ofte også enkelte effekter. Hvis vi indgår aftale om rydning af hele boet, klares dette typisk fra dag til dag – så du kan komme hurtigt og trygt videre.

Borydderen.dk tilbyder professionel og effektiv hjælp til rydning af døsboer. Vi har beskæftiget os med køb og salg af dødsbo i mere end 15 år. Vi håndterer alle sager med fortrolighed og omhu. Vi har erfaring i vurdering af kunst i alle prisklasser hvilket betyder, at vi har et solidt grundlag for at vurdere og prissætte dit indbo. Vi garanter en god pris for dit dødsbo, og du har altid mulighed for – helt gratis og uforpligtende, – at få en salgsvurdering af indboet eller udvalgte genstande fra dødsboet, som du ønsker at sælge.

Vi holder selv til ved Næstved, så vi kan rykke ud og se på effekterne med meget kort varsel.

Kontakt os allerede i dag på telefon 22 38 75 05, eller skriv til os – så vender vi tilbage til dig meget hurtigt.

Se evt. vores anmeldelser på Trustpilot

Se også rydning af dødsbo i Faxe.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.