Dødsboer købes og ryddes i Sorø

Står du med et dødsbo i Sorø, og har du brug for en uforpligtende vurdering og et tilbud på rydningen? Så kontakt os.

Vi har mange års erfaring i håndtering af dødsboer, og holder selv til på Sydsjælland. Ring og lav en aftale, så kommer vi og ser på boet.

Selve rydningen klarer vi ofte fra dag til dag, hvis vi ender med at indgå en aftale om rydning.

Ingen opgaver er for store, og ingen opgaver er for små. Vi har interesse i alt fra mindre plejeboliger, lejligheder, kælderrum til større villaer og landsteder. Findes der garager, udhuse m.m. på grunden som skal ryddes, klarer vi naturligvis også det.

Du er meget velkommen til at få et GRATIS og uforpligtende tilbud på rydningen i Sorø og omegn. 

Ingen dødboer er ens, derfor variere prisen også fra opgave til opgave, og med vores mere end 20års erfaring i at sælge antik, genbrug og dansk design. Gør du altid for et fornuftigt tilbud rydningen. 

De effekter vi ikke selv har kunder til, men  stadig er brugbar, donere vi videre til velgørenhed, og vi sortere naturligvis altid vores affald så, så meget af bliver genanvendt.

Vi overholder ALTID vores aftaler, og er til at komme i kontakt med igennem helle processen. 

Du kan ringe til os på telefon 22 38 75 05 eller skrive til os. Vi vender tilbage til dig så hurtigt vi kan. Vi er ved telefonen alle ugen dage. 

Vi er med til at støtte lokalt, bl.a er støtter vi ” huset venner” som er en støtteforening til Slaglille-Bjernede forsamlingshus. 

Brug for hjælp med rydning af dødsbo i Slagelse?

Læs også:  Hvornår må man rydde et dødsbo?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.