Dødsbo Søborg

Borydderen.dk har mere end 20 års erfaring i opkøb og rydning af dødsboer i Søborg.

Uanset om det drejer sig om en stor villa, et landsted eller en lille lejlighed, er vi interesserede i at komme og give et tilbud på opgaven.

Nogle dødsboer betaler vi for at rydde, og andre tager vi os betalt for. For os handler det ene og alene om hvor stort arbejdets omfang er, kontra værdien af de effekter der befinder sig i boet, og som vi kan sælge videre.

Du kan få hjælp til alt fra:

Når du ringer til os, aftaler vi et tidspunkt hvor det kan passe dig, at vi kommer forbi og besigtiger boet. Når vi møder op på adressen, gennemgår vi boet fra en ende af, og danner os et overblik over hvilke værdier boet rummer. Det er ikke kun moderne møbler og kongeligt porcelæn der har værdi for os – det er der masser af ting der har, og derfor anbefaler vi, at i ikke selv begynder at smide meget andet end eventuelle personlige papirer og den slags ud, inden vi kommer.

De effekter fra dødsboet eller restboet, vi ikke selv har kunder til, men stadig er brugbar donere vi videre til velgørenhed. Og vi sorter naturligvis altid vores affald, så mest mulig kan blive genavendt.  

Efter gennemgang af boet, giver vi dig et tilbud på rydning.

Såfremt der blot er tale om at du ønsker at sælge enkelte effekter fra boet, og selv vil forestå selve rydningen, har dette også altid vores interesse. Vi køber gerne enkelte effekter. Ring gerne til Lars, og hør nærmere omkring hvad vi kan tilbyde.

Du kan kontakte Lars på telefon 22 38 75 05 – vi svarer telefonen hele døgnet, alle ugens dage.

Vi hjælper også med rydning ad dødsboer i Bagsværd.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.