Åben 24/7
Ring til os nu

Dødsbo Ringsted

Vi opkøber og rydder dødsboer på hele Sjælland

Har du et dødsbo i Ringsted

Ring for uforpligtende tilbud

Dødsboer købes og ryddes i Ringsted

Står du med et dødsbo eller restbo i Ringsted, og vil du gerne have et godt tilbud på tømning og køb af boet, eller en uforpligtende vurdering? Så er du kommet til det rette sted.

Vi har mange års erfaring i håndtering af dødsboer, og kan give dig et tilbud på stedet hvis du ønsker det.

Selv holder vi også til på Sydsjælland, så vi kan rykke hurtigt ud. Selve rydningen, hvis det kommer til det, klarer vi ofte fra dag til dag.

Hvis vi bliver enige om en rydning af et dødsbo eller restbo, laver vi altid en skriftlig aftale, dette er din sikkerhed for at alle vores aftaler bliver overhold. Og vi er altid til at komme i kontakt med igennem hele forløbet. 

Kontakt os for en uforpligtende snak, om hvad vi kan gøre for dig – ring til os på telefon 22 38 75 05, vi er ved telefonen alle ugens dage. Eller skriv til os via formularen nedenfor.

Se også rydning af dødsbo i Sorø.

Bliv ringet op indenfor 24 timer

Indtast dit navn og telefonnummer herunder, så ringer vi dig op indenfor 24 timer

Har du brug for et tilbud på rydning af dødsbo i Ringsted?

Kontakt os enten på telefonnummeret 22 38 75 05 eller i kontaktformularen her på siden. Du kan ringe døgnet rundt eller blive ringet op inden for 24 timer.

Vi starter altid med at fortælle, hvordan det kommer til at foregå – Her finder vi et tidspunkt der passer dig, så vi kan komme ud og se, hvordan det står til og give et uforpligtende tilbud på stedet. Her giver vi tilbud på enten dele af boet eller det hele.

 

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.