Rydning af dødsbo Ringsted

Vi opkøber og rydder dødsboer på hele Sjælland

Har du et dødsbo i Ringsted

Ring for uforpligtende tilbud

Dødsboer købes og ryddes i Ringsted

Står du efterladt med et dødsbo og minderne tilbage, står vi klar til at hjælpe dig. Det kan være en meget trist periode, som du går igennem. At miste en nær kær kan tage hårdt på folk, og hver person har sin egen måde at håndtere sorgen på.

For nogle kan det være at komme af med udvalgte dele eller alle arvede ejendele fra den afdøde. Det er langt fra alle, som nemlig har overskuddet eller ønsker at beholde ejendelene.

Hos Borydderen.dk forstår vi godt den kattepine, som du pludseligt kan være havnet i. En tid og proces hvor en hver hjælpende hånd tæller. Er dit dødsbo blevet juridisk afviklet og arvedelene fordelt, kan vi hjælpe dig med rydning af dødsbo i Ringsted og omegn.

 

Over 20 års erfaring til en mere smertefri hverdag

Med os som din partner til rydning af dødsboet i Ringsted, kan du forvente professionel service med dig i fokus. Vi har flere årtiers erfaring med at håndtere dødsboer og restboer, hvor vi kan hjælpe dig med alt indenfor disse.

Har du specielle ønsker eller særlige behov til rydning af dit dødsbo. Det kan for eksempel være, at du ønsker få:

 • Ryddet dele eller hele boet
 • Aflevering af nøgler til boligforening
 • Aflæsning af el og vand
 • Rengøring af dødsbo
 • Eller noget femte

Hvad end det måtte være, kan vi helt sikkert hjælpe dig med opgaven. Vi har en afdeling på Sydsjælland, hvilket betyder at vi hurtigt kan rykke ud til dig.

Selve tømningen af dødsboet

Vi gennemgår dødsboets inventar og dine behov, hvorefter vi giver dig et uforpligtende tilbud på rydningen af dele eller hele boet.

Selve rydningen begynder først, når vi har indgået en skriftlig aftale. Hvis vi bliver enige om en rydning af et boet, laver vi altid en skriftlig aftale. Det er din sikkerhed for at alle vores aftaler bliver overholdt. Og vi er altid til at komme i kontakt med igennem hele forløbet. 

Du kan læse mere om tømning af dødsbo her.

Vi har interesse i alt

Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os. Som udgangspunkt er vi interesseret i alt indenfor dødsboer og restboer. Vi har gennem årene håndteret mange forskellige boer, hvor vi har her erfaring med håndtering af:

 • Plejeboliger
 • Lejligheder
 • Annekser
 • Udhuse
 • Gårde
 • Villaer
 • Garager
 • Kælder- og loftrum

Befinder du dig tæt på Ringsted, kan vi også hjælpe dig. Vi kan tilbyde vores hjælp og service over hele Sjælland. 

Se også: rydning af dødsbo i Sorø.

Bliv ringet op indenfor 24 timer

Indtast dit navn og telefonnummer herunder, så ringer vi dig op indenfor 24 timer

Lad os hjælpe dig med rydning af dødsbo i Ringsted

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit dødsbo, er du velkommen til at kontakte os. Vi starter altid med en indledende dialog, hvor vi gennemgår dødsboet og giver dig et uforpligtende tilbud.

Accepterer du tilbuddet kan vi finde sammen finde et tidspunkt som passer dig, hvor vi kan komme ud og se boet. 

Kontakt os for en uforpligtende snak, om hvad vi kan gøre for dig. Udfyld kontaktformularen til venstre eller kontakt os på telefon 22 38 75 05. Vi er ved røret alle ugens dage. 

Du er velkommen til at se vores anmeldelser på Trustpilot.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.