Dødsboer købes og ryddes i Præstø

Vi køber og rydder dødsboer i Præstø. Vi holder selv til ved Holme Olstrup på Sydsjælland, og har mange års erfaring samt stor ekspertise i vurdering, køb og rydning af dødsboer.

Du er meget velkommen til at kontakte os for at aftale en besigtigelse af boet. Vi kommer gerne og giver en uforpligtende vurdering og et tilbud på stedet.

Alle former for dødsboer har interesse for os. Fra hele boer til restboer. Vi køber også gerne enkelte, bedre effekter fra boet.

Såfremt du ønsker en total rydning af boet, klarer vi naturligvis det. Hvad vi kan betale, eller tager os betalt, for at forestå rydningen, afhænger af hvilke værdier boet rummer.
Vi ser på hvad der er af ting med umiddelbar værdi for os, og på hvor meget arbejde der er i rydning af det resterende. Derudfra giver vi et tilbud.

Du kan få hjælp til alt fra:

Vi opkøber også gerne effekter fra dødsboer, Royal Copenhagen stel, Kähler keramik, Danske designer klassiker. Du er altid velkommen til at sende os billeder, af de effekter du ønsker sælge, endte på mail eller sms. 

Kontakt os allerede i dag og lav en aftale om besigtigelse, så kommer vi og kigger på boet. Ring til os på telefon 22 38 75 05, eller skriv til os – så vender vi tilbage til dig meget hurtigt.

Se hvad vores kunder har sagt om os på Trustpilot

Vi tilbyder også rydning af dødsbo i Vordingborg.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.