Rydning af dødsbo Lynge

Den endelige afsked med en nær kær, kan for mange være anledning til en meget trist og sorgfuld periode. Det kan være følelsesmæssigt svært at stå efterladt med minderne og et dødsbo tilbage, som du skal tage stilling til. 

Alle håndterer smerte og sorg på hver deres måde. Det vigtigste er, at du giver dig selv lov til at komme videre. Dog kan dit dødsbo sætte en kæp i hjulet for din bedring. Hos mange vækker det stærke følelser frem at gå igennem de efterladte ejendele. Det kan få det hele til at se håbløst og sort ud – en konstant påmindelse om den afdøde.

Som et lys i mørket, kan vi tilbyde dig en hjælpende hånd til rydning af dit dødsbo i Lynge.

100% skræddersyet hjælp 

Selvom ‘rydning’ af dødsbo kan lyde “hårdt”, kan det være den manglende brik i puslespillet i din bedring. Det er nemlig langt fra alle, som ønsker at beholde dele eller hele dødsboet. Der kan være et hav af personlige grunde og årsager til, hvorfor du ikke ønsker at beholde inventaret. 

Hvad end din årsag, er står vi klar med et par hjælpende hænder. Ikke to boer er ens, hvorfor vi altid tilbyder skræddersyet hjælp til dine unikke behov. Det kan nemlig være, at du har en specifik forespørgsel på hjælp og lignende. 

Vi kan hjælpe dig med alt indenfor dødsboer og restboer – lige fra:

 • Aflevere ting og sager på genbrugsstationen
 • Indlevere nøgler til boligforeningen
 • Aflæse el eller vand
 • Flytte udvalgte effekter 
 • Og meget

Vores tilgang i over 20 år

Vi har i over 20 år hjulpet folk med at komme videre igennem deres sorg. Vi tager altid højde for dine ønsker og behov. På den måde sikre vi dig et bedre og hurtigere forløb, hvad angår din sorg. For at imødekomme dette på bedste vis, starter vi altid med indledende samtale, hvor vi høre ind til boet og din behov.

Herefter giver vi dig et uforpligtende tilbud på rydning af dødsboet i Lynge. Prisen bliver baseret på effekterne i boet og eventuelt ekstra hjælp. Efter indgået aftale, aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan komme ud til dig og hjælpe dig med tømningen af dødsboet. 

24/7 telefonservice

Vi har døgntelefon, som du kan henvende dig til. Hertil rykker vi ud fra dag til dag, har du derfor brug for hjælp til rydning af dit dødsbo, tøv ikke med at kontakte os med samme. Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig, er du altid velkommen til ringe eller skrive til os.

Som udgangspunkt har alt vores interesse, om der er tale om:

 • Plejeboliger
 • Garager
 • Opkøb af effekter
 • Kælder- og loftrum
 • Landboliger
 • Og meget mere

Har du brug for en hjælpende hånd?

Det kan være svært selv at overskue en rydning af et dødsbo. Vi forstår, at det ikke er alle der har overskuet til det. Har du derfor brug for hjælp, står vi altid klar til din rådighed. Vi har mange års erfaring, hvorfor du bekymringsfrit kan overlade opgaven til os.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Se også rydning af dødsbo Fredensborg.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.