Rydning af dødsbo Lyngby

Står du efterladt med et dødsbo i Lyngby-Taarbæk kommune, kan vi være behjælpelige. Vi kan hjælpe dig med alt inden for rydning af dødsboet.

At skulle tage sin endelige afsked med en nær person, er i mange tilfælde startskuddet på en meget trist og sørgefuld periode. Alle går igennem deres sorg på hver sin måde. Det er dog langt fra lige til…

Det kan føles som en mavepuster pludseligt at skulle tage stilling til, hvad du skal gøre med den efterladte arv. Det kan her være umådeligt svært at skulle gennemgå den afdødes ting, da de kan vække svære følelser frem i én.

En hjælpende hånd gennem sorgen

Hos Borydderen forstår vi at en sorg kan have mange ansigter, og at hver en hjælpende hånd tæller. Derfor tilbyder vi hjælp til rydning af dit dødsbo, når du er klar!

Det er langt fra alle, som ønsker at beholde dele eller hele arvens ejendele, som de står til at arve. Det kan der være et hav af personlige grunde til, men det vigtigste er, at du kan give dig selv lov til at komme videre. 

Mere end 20 års erfaring med behandling af dødsboer

Når du går igennem en svær tid som denne, er det vigtigt at du får den rette hjælp. Hos Borydderen har vi mange års erfaring med behandling, vurdering, tømning af dødsbo og rydning af dødsboer. 

Vi kan hjælpe dig med dødsboer, restboer og flytteboer har interesse. Vi kan her hjælpe, uanset om der er tale om større ejendomme, til mindre lejligheder og plejeboliger. Alle typer opgaver kan håndteres, og vi har mandskab til at klare det meste fra dag til dag, eller indenfor få dage efter vi har indgået en aftale.

Skal vi rydde boet, klarer vi det naturligvis også, om der er tale om kælder- og loftrum, udhuse, garager m.m. Gulvtæpper, gardiner, søm og skruer kan vi også fjerne. Vi er også interesserede i opkøb af dødsboet, men også blot at købe enkelte, bedre effekter fra boet, såfremt du selv ønsker at stå for selve rydningen.

Vi tilbyder også afhentning af dødsbo ved begrænsede opgaver.

Vores proces og din garanti

Vi kan hjælpe dig, når boet er blevet opgjort og arven afviklet. Ikke to hjem er ens, hvorfor det kan være svært at komme med et bud på prisleje. Vi prissætter typisk en opgave ud fra en vurdering af indboet i dødsboet. Hertil hvor meget du selv ønsker at hjælpe til, samt hvilke andre ting vi skal hjælpe med.

Vi starter her altid med at give et 100% uvildigt tilbud – helt uforpligtende. Vi påbegynder først arbejdet med rydning af dødsboet i Lyngby, når vi har indgået en aftale.

Vores mange års erfaring og viden, i branchen sikrer dig en ordentlig vurdering, en fair pris og en ordentlig behandling, Vi overholder ALTID vores aftaler. 

Kontakt os på telefon og hør nærmere. Vi er i Kgs. Lyngby flere gange om ugen.

Vi tilbyder også rydning af dødsbo i Gentofte.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.