Dødsbo i Klampenborg

Vi tilbyder køb og rydning af dødsboer i Klampenborg

Står med et dødsbo i Klampenborg, som du ønsker et tilbud på at få ryddet? Vi har 20 års erfaring i vurdering og viden, af køb og rydning af dødsboer, i Klampenborg og resten af Nordsjælland.

Alt har i princippet interesse – fra mindre plejeboliger, til større palæer. Vi kan tilbyde at rydde alt, også skure, garager, kældre og loftrum, og vi har mandskab, til at klare enhver opgave indenfor få dage.

Hvad vi kan betale, eller tager os betalt, for opgaven, afhænger helt af hvilke værdier boet rummer. For os handler det om hvor stort et omfang arbejdet med rydningen har, holdt op imod hvad vi efterfølgende, kan omsætte effekterne i boet for.

Derfor er det også vigtigt for os at se og gennemgå boet, før vi kan give et tilbud. Gennemgangen tager typisk en halv til en hel time, og giver os et overblik, således at vi kan beregne et tilbud.

Vi har kompetencer til at vurdere det meste selv, men skulle boet indeholde mere kuriøse effekter, som ligger uden for vores kompetencer, har vi et stærkt netværk der træder til med en korrekt vurdering.

Er du interesseret i at høre nærmere, omkring hvad vi kan tilbyde, hvordan det i praksis foregår, og måske lave en aftale om besigtigelse, så kontakt os gerne på telefon.
Vi svarer telefonen hele døgnet, alle dage.

Se også rydning af dødsbo i Skodsborg.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.