Dødsbo Og Restboer Ryddes I Kastrup

Dødsboer købes og ryddes i Kastrup, og på hele Amager

Borydderen har mere end 20 års erfaring i opkøb og rydning af dødsboer i Kastrup. Vi løser alle former for opgaver – fra komplette rydninger, til rydninger af restboer, flytteboer m.m.

Ingen opgave er for stor, og ingen er for lille. Alt fra større villaer og landejendomme, til mindre lejligheder og plejeboliger har vores interesse. Vi har mandskab til at klare enhver opgave – og mange gange inden for ganske få dage efter vi har indgået en aftale omkring rydning.

Når du kontakter os, for at lave en aftale omkring rydning af et dødsbo, starter vi med at aftale et tidspunkt, hvor vi kan komme og besigtige boet. Det er vigtigt for os, at vi får mulighed for at gennemgå boet, så vi kan få et overblik over hvilke værdier boet rummer, samt arbejdets omfang. Er der garager, udhuse, loftrum eller lignede der skal ryddes, kan vi naturligvis også klare det.

Efter gennemgangen af boet giver vi dig et helt uforpligtende tilbud på rydningen. Mange boer betaler vi for at rydde, og nogle tager vi os betalt for at rydde. Det afhænger helt af hvilke effekter boet rummer. For os handler det om mængden af salgbare varer, holdt imod arbejdets omfang.

Er der tale om at du blot ønsker at sælge enkelte effekter fra boet, og selv ønsker at klare selve rydningen, har dette også vores interesse. Vi opkøber mange forskellige slags effekter, så det bedste du kan gøre, hvis du er i tvivl, er at ringe og få en snak med os om det du ønsker at sælge, og høre hvad vi kan tilbyde.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 22 38 75 05 – vi svarer hele døgnet, alle ugens dage.

Se også rydning af dødsbo i indre by.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.