Rydning af dødsbo Hørsholm

Har du et dødsbo i Hørsholm eller omegn, som du ønsker hjælp til at rydde? Hvis ja, tilbyder vi professionel hjælp til dødsbo rydning!

At rydde et dødsbo kan være en svær og stressende opgave særligt i tiden efter tabet af en elsket person. Ikke to personer er ens og sorgen kan komme til udtryk på mange forskellige måder.

For nogle kan det være overvældende at gå igennem den afdødes ting og vælge, hvad der skal beholdes, og hvad der skal ud. Selvom det kan virke hårdt, er det vigtigt at give dig selv lov til at komme videre.

At tømme dit dødsbo i Hørsholm kan være en vigtig del af din helingsproces. Der kan være mange personlige grunde til, hvorfor du ikke ønsker at beholde dele eller hele dødsboet. Og det er helt okay! Nogle ønsker kun at beholde minder, mens andre beholder alle slags effekter.

Uanset om du har brug for hjælp til rengøring, rydning eller total tømning, står vi klar til at hjælpe dig!

Professionel rydning af dødsboer i Hørsholm og hele Nordsjælland

Når du henvender dig hos os for hjælp, kan du være sikker på, at du er i gode hænder. Vi har i over 20 år hjulpet folk med deres dødsboer og restboer. I årenes løb har vi hjulpet folk med alle mulige typer af opgaver forbundet med deres dødsbo. Du kan derfor være sikker på, at vi nok kan hjælpe dig, for der er nærmest ikke det, som vi ikke har oplevet.

Du kan hos os få hjælp til alt fra:

 • Affaldshåndtering
 • Afhentning af dødsbo
 • Lettere rengøring
 • Totalrydning
 • Slutrengøring
 • Rydninger af kælderrum og loftsrum
 • Opkøb af effekter

Vi tager altid højde for personlige ønsker, som du måtte have til rydning af dødsboet. Læs mere om rengøring af dødsbo her.

Bemærk, at vi kun kan hjælpe dig med at rydde dødsboet, hvis det er juridisk afviklet!

Alle typer dødsboer ryddes

Når det kommer til at rydde dødsboer, har alt sådan set vores interesse. Er du i tvivl om hvorvidt vi kunne være interesseret i dit dødsbo, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi er generelt meget åbne, hvad end der er tale om:

Hjælp til lettere rengøring, affaldshåndtering, rydningen mv. tilbydes til alle ovenstående typer af dødsboer og restboer.

Gennemgang og tømning af dødsbo

Det kan være svært at selv vurdere værdien af et dødsbo, men heldigvis kan du nyde godt at vores ekspertise og erfaring. Inden vi begynder arbejdet, starter vi altid med at tage en indledende snak, hvor vi gennemgår dødsboets inventar og ekstra forespørgsler på hjælp.

Prisen på rydningen kan nemlig variere alt efter, om det er:

 • En totalrydning
 • Hvor meget affald der skal tømmes
 • Kørsel
 • Effekter der ønskes solgt
 • Og eventuelt andet i forbindelse med rydning

Baseret på ovenstående kommer vi med et helt uforpligtende tilbud på rydningen af dødsboet. Hvad end der er tale om dele eller hele dødsboet.

Vi rykker ud efter indgået aftale og nærmere aftale med dig. Typisk kan vi rykke ud fra dag-til-dag, når det kommer til at rydde dødsboer.

Ønsker du professionel hjælp til dødsbo rydning i Hørsholm og omegn?

Har du brug for hjælp til rydning af dødsbo, står vi klar med et par hjælpende hænder. Vi kan hjælpe dig med nærmest alt inden for tømning og rydning af dødsbo. Det kan være en stor opgave selv at stå med rydningen, hvorfor det kan give god mening at søge hjælp ude fra.

Vi rydder dødsboer på hele Sjælland også i Nordsjælland. Om du bor i Hørsholm eller udenfor er du velkommen til at kontakte os for hjælp.

Kontakt os allerede i dag og lav en aftale om besigtigelse, så kommer vi og kigger på boet. Ring til os på telefon 22 38 75 05, eller skriv til os – så vender vi tilbage til dig meget hurtigt.

Se også rydning af dødsbo i Nivå.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.