Rydning af dødsbo Helsingør

Står du efterladt tilbage med sorgen, minderne og en nær kærs dødsbo i Helsingør?

For mange personer kan det være en meget svær tid at gå igennem. Sorgen har mange ansigter og ligeledes mange individuelle måder, hvorpå den bliver håndteret. Det er en tid, hvor hver en hjælpende hånd tæller.

Hos Borydderen.dk forstår vi, at det kan være en meget kompleks situation, som du befinder dig i. Derfor tilbyder vi dig en hjælpende hånd til rydning af dit dødsbo i Helsingør.

Over 20 år med behandling af dødsboer

Det kan være umådeligt svært for nogle personer at tage stilling til deres arvedele. Af forskellige årsager er det ikke alle, der ønsker at beholde enkelte effekter, dele eller hele dødsboet. Dog kan det vække stærke følelser frem i én, når du gennemgår tingene i dødsboet. Men det er vigtigt, at du giver dig selv lov til at komme videre, uagtet af dine ønsker med dødsboet.

Vi har hjulpet folk i over 20 år med at komme videre gennem deres sorg. Vi har erfaring med alt inden for dødsboer og restboer – lige fra køb af enkelte effekter, rydning af indbo, vurdering og tømning af dødsboet.

Ikke to dødsboer er nødvendigvis ens, og det kan være, at du har brug for hjælp til noget særligt. Om end du har brug for at aflevere nøgler til boligforeningen, aflæse el og varm eller noget helt tredje, kan vi sagtens hjælpe dig.

Som udgangspunkt har alle former og typer for boer interesse, hvad end det er:

Vi tilbyder vores hjælp, hvis dit dødsbo er blevet opgjort og afviklet.

Vores proces til en bedre tid

Vi arbejder altid ud fra den samme proces, hvad end du skal have hjælp til. Inden vi starter arbejdet, tager vi en dialog omkring dødsboet og dine behov. Afhængigt af omfanget og typen af hjælp, kommer vi med et uforpligtende tilbud på dødsboet. Denne baseres på dødsboets inventar i form af effekter og lignende.

Accepter du tilbuddet og indgår en aftale, kommer vi på et aftalt tidspunkt og begynder rydningen. Vi er ret hurtigt – og kan lave rydninger fra dag til dag. Under rydningen er vi altid opmærksomme på dine behov og ønsker. På den måde kan du komme hurtigere videre gennem en trist periode som denne.

Opkøb af effekter

Indeholder dit dødsbo effekter såsom antikke møbler, keramik, porcelæn, gamle guld og sølvsmykker, som du ikke ønsker, har det også en interesse hos os.

Har tingene en fin stand, uden revner og brudstykker og lignende, er vi interesseret. Vi har mange års erfaring med opkøb af antikviteter, kunstværker og moderne design. De effekter, som vi ikke selv kan finde en ny ejer til, donere vi til velgørenhed. Som udgangspunkt er der her tale om lokalforeninger og hjælpeorganisationer.

Er du i tvivl om, hvorledes vi kunne have en interesse i dine antikviteter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vil du gerne komme videre?

Vil du gerne have hjælp til rydning af dødsbo i Helsingør, kontakt os på 22 38 75 05 for at høre mere, om hvordan vi kan hjælpe dig. Vi har døgntelefon og er tilgængelige alle ugens dage.

Har du brug for hjælp til et dødsbo i Helsingør omegn, kan vi også hjælpe dig med rydning af dødsbo i Hornbæk og Gilleleje.

Læs også:  Hvornår må man rydde et dødsbo?

Læs også: Rydning af dødsbo pris

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.