Rydning af dødsbo Helsinge

Står du med et dødsbo i Helsinge og omegn, kan vi tilbyde hurtig hjælp til rydning af dele eller hele dødsboet. 

For mange personer kan afskeden med en tæt én være umådeligt hårdt. Sorgen rammer hver person på sin egen måde. At tage stilling til den afdødes dødsbo, kan være langt fra en let og ligetil sag for alle.

Det kan være, at tanken om at tømme dødsboet, vækker stærke følelser og minder frem i dig.

Hos Borydderen.dk forstår vi, at det kan være en kompleks sag. Dog er det langt fra alle, der ønsker at beholde dele eller hele deres dødsbo. Derfor tilbyder vi en hjælpende hånd til rydning af dødsbo i Helsinge.

Professionel rydning i over 20 år

Vi har hjulpet kunder over hele Sjælland i over 20 år, med at komme videre gennem en sorgfuld og trist tid. Det er vigtigt, at du giver dig selv lov til at komme videre – og ikke lader dødsboet blive en kæp i hjulet for dig.

Rydning af dødsboet i Helsinge kan være en givende løsning derpå!

Der kan være talrige grunde til, hvorfor du ikke ønsker at beholde dele eller hel dødsboet. Hvad end din grund måtte være, står vi klar til rådighed.

Har du brug for hjælp til noget særligt? Eller måske har du behov for ekstra hjælp til et ærinde? Vi oplever, at nogle af vores kunder har behov for aflevering af nøgler til boligforeningen, aflevering af skrald eller noget helt tredje. Uanset hvad det måtte være, kan vi helt sikkert hjælp dig med det!

Vi er med dig hele vejen igennem

NB: Vi kan hjælpe dig med tømning af dødsboet, såfremt at det er blevet opgjort og afviklet.

Når det så er sagt, begynder vi altid vores arbejde ud fra en indledende dialog. Vi går her igennem dødsboets inventar, om der er særlige effekter, antikviteter, møbler mv. Baseret på dødsboets indhold kommer vi med en vurdering af dødsboet, samt et uforpligtende tilbud på rydning af det til dig.

Vi arbejder oftest fra dag til dag, hvor vi hurtig kan være fremme hos dig på et aftalt tidspunkt.

Indeholder dødsboet særlige effekter som antikke møbler, antikt porcelæn og keramik mv., har det interesse. Vi som udgangspunkt interesseret i opkøb af effekter, så længe, at de opfylder vores kvalitetskrav.

24 timers telefonservice

Undrer du dig over, om vi kan hjælpe dig med dit dødsbo, er du mere en velkommen til at kontakte os. Vi har en døgntelefon, hvor du kan kontakte os alle timer på døgnet. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har en anden form for bo. 

Vi har interesse i alle typer af dødsboer og restboer, om det er:

  • Plejebolig
  • Kolonihave
  • Lejlighed
  • Landejendom
  • Villa
  • Carport eller garage
  • Kælderrum og loftrum
  • Skur
  • Og meget mere

Skal vi hjælpe dig videre gennem en svær tid?

Hver person har deres egen måde at sørge på. Det er dog vigtigt, at du giver dig sig plads og lov til at komme videre. For mange kan det være en alt for stor mundfuld at tømme et dødsbo på egen hånd. Befinder du dig i sådan én situation, tilbyder vi en hjælpende hånd til rydning af dit dødsbo i Helsinge.

Kontakt for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi kan også hjælp dig med rydning af dødsbo i Frederiksværk og omegn.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.