Står du med et dødsbo på Frederiksberg, som du skal have ryddet?

Dødsboer købes og ryddes på Frederiksberg – ingen opgave er for stor, og ingen er for lille. Mange års erfaring i håndtering, køb og rydning af dødsboer. Vi kan klare alt fra større villaer til små plejeboliger. Du er sikker på en fair og korrekt vurdering af dine effekter, når du benytter os.

Vi rydder dødsboer og restboer i hele København, inklusiv Frederiksberg. Vi kommer gerne og giver et uforpligtende tilbud og en vurdering af hele boet – det koster ingenting.

Mange års erfaring i rydning af dødsboer sikrer dig den bedst mulige service, og selve rydningen kan vi klare fra dag til dag såfremt vi indgår en aftale.

Alle former for opgaver har interesse; fra større steder til mindre lejligheder, plejeboliger m.m. Udhuse, garager m.m. klarer vi naturligvis også at få tømt. Der er ingen opgaver vi ikke kan klare. Vi kan klare alle former for rydningen på ganske få dage – også dem fra femte sal!

Køb af enkelte effekter har også altid vores interesse, ligesom rydning af restboer også tilbydes.

Hvad vi kan betale, eller hvad vi tager os betalt, for at rydde et dødsbo, afhænger helt af de værdier boet indeholder. For os handler det om hvor meget arbejde der er med rydningen, holdt op imod værdien af de effekter vi efterfølgende kan sælge. Mange boer betaler vi penge for at rydde, og nogle tager vi os betalt for at rydde.

Når vi skal fastsætte prisen på et dødsbo, gennemgår vi boet – gerne sammen med dig. Vi danner os et overblik over hvilke effekter der har gensalgsværdi, samt hvor stort arbejdet er med selve rydningen. Ud fra det giver vi vores tilbud. Der er ikke noget vi ikke kan vurdere, og de effekter vi ikke selv har ekspertise til at vurdere, har vi et bredt netværk der kan træde til og hjælpe os med.

Vores mere end 20 års erfaring i branchen er din garanti for en ordentlig og fair handel.

Kontakt os allerede i dag, så kommer vi gerne og kigger på boet. Ring til os på telefon 22 38 75 05, eller skriv til os via nedenstående formular – så vender vi tilbage til dig meget hurtigt.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Din besked