Åben 24/7
Ring til os nu

Dødsboer købes og ryddes på Vesterbro

Vi køber og rydder dødsboer på Vesterbro og i hele resten af København og omegn. Vi kommer altid gerne forbi og vurderer boet, og du får et uforpligtende tilbud på stedet.

Alle former for dødsboer har vores interesse, ligesom køb af enkelte effekter fra boet også tilbydes. Vi kan klare alle opgaver, fra større palæer til små lejligheder, plejeboliger osv. Kælder- og loftrum kan vi selvfølgelig også sørge for bliver tømt.

Hvad vi kan betale for boet, afhænger helt af hvilke effekter det indeholder. Vi kommer ud og besigtiger boet, vurderer hvad der findes af værdier, og giver et tilbud på den baggrund. Det er selvfølgelig fuldstændig uforpligtende.

Mange års viden og erfaring indenfor vurdering og rydning af dødsboer, gør os til et sikkert og pålideligt valg, og er din garanti for en ordentlig og fair behandling.

Kontakt os allerede i dag og lav en aftale om besigtigelse, så kommer vi og kigger på boet. Ring til os på telefon 22 38 75 05, eller skriv til os – så vender vi tilbage til dig meget hurtigt.

Se også rydning af dødsbro på Østerbro.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.