Dødsbo i København

Borydderen.dk tilbyder opkøb af dødsboer

Borydning i København: Vi køber og rydder dødsboer og restboer i hele København og omegn. Vi kommer gerne og giver et uforpligtende tilbud og en vurdering af hele boet – det koster ingenting.

Vi har rigtig mange dødsboer i København, og er vant til at færdes i trafikken i indre by. Typisk starter vi meget tidligt om morgenen, før trafikken bliver for tung. Vi sorterer boet, kører affaldet væk og tager alt med.

Har du som pårørende effekter du ønsker at beholde, respekterer vi naturligvis dette. Vi aftaler før rydningen hvad der eventuelt skal blive stående. Alle personlige papirer m.m. sørger vi for at afskaffe på forsvarlig vis, og effekter vi ikke selv kan bruge (f.eks. tøj) afleverer vi hos en velgørende organisation som kan få glæde af det.

Vi klarer alt i forbindelse med rydningen, og står også gerne for aflæsning af vand og el, samt aflevering af nøgle efterfølgende til mægler, bobestyrer eller arving.

Mange års erfaring i rydning af dødsboer sikrer dig den bedst mulige service, og selve rydningen kan vi klare fra dag til dag såfremt vi indgår en aftale.

Kontakt gerne Lars på telefon 22 38 75 05 og få et uforpligtende tilbud

Har du brug for et tilbud på rydning af dødsbo i København?

Kontakt os allerede i dag, så kommer vi og kigger på boet og giver dig et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os døgnet rundt på telefon 22 38 75 05, eller skrive til os via nedenstående formular – så vender vi tilbage til dig meget hurtigt.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.